„Chorų karų“ generolai išsitraukė spalvas ir sprendžia dėl chorų pavadinimų

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl drebins nuo vasario 13 dienos. Septynios Lietuvos įžymybės – Stanislovas Stavickis-Stano, Neringa Čereškevičienė, Liudas Mikalauskas, Augustė Vedrickaitė, Deivydas Zvonkus, Danguolė Beinarytė ir Justas Lapatinskas jau subūrė savo chorus Vilniuje, Kaune, Tauragėje, Utenoje, Alytuje ir Telšiuose ir nekantriai laukia projekto starto.
Liudas Mikalauskas
Liudas Mikalauskas / TV3 nuotr.

„Chorų karų“ generolai, kaip ir pernai, jau išsitraukė spalvas. Vieniems generolams jau aišku, kaip pavadins savo chorą, kiti vis dar sprendžia. Kauno choras, kurį į mūšį ves garsi chorvedė D. Beinarytė,  vadinsis Burgundiškuoju Kauno choru, geltoną spalvą ištraukusi A. Vedrickaitė su choristais nusprendė pasivadinti Utenos Auksiniu choru, D. Zvonkus į pergales ves Žaliąjį Telšių chorą. Didžiausia kova užvirė dėl baltos spalvos – būti baltuoju choru norėjo net trys chorai: Alytaus, vadovaujamas J. Lapatinkso, ir du Vilniaus chorai – daugiatautis S. Stavickio-Stano choras ir N. Čereškevičienės suburtas choras.

„Per daug nesureikšminau spalvos, bet tikrai svajojau, kad burtai lemtų kaip tik šią spalvą. Tai švaros, taikos, nekaltybės spalva, į kurią tu visada gali „atsiremti“, pradėti rašyti naują gyvenimo lapą. Beje, balta spalva asocijuojasi su angelais, o mūsų siekiamybė yra dainuoti angeliškais balsais, – juokiasi pirmąją „Chorų karų“ generolų kovą laimėjusi N. Čereškevičienė.

Alytui, kuris vadinamas Baltosios rožės miestu, teko oranžinė spalva, o daugiataučiui Vilniaus chorui – žydra. Tauragės krašto choro generolas  L. Mikalauskas  ištraukė raudoną spalvą.

„Dar svarstome su choristais, kuris pavadinimas skambesnis – Liepsnos choras ar Ugnies choras“, – sako L. Mikalauskas, kuris šiuo metu ne tik repetuoja su savo choru, o ir atsakingai ruošiasi Europos vyrų krepšinio čempionato burtų traukimo ceremonijai, kurią sausio 30 dieną 19.30 val. tiesiogiai transliuos TV3 televizija.

Europos vyrų krepšinio čempionato burtų traukimo ceremonijoje dvidešimt penkias čempionate dalyvaujančias šalis pristatys net 136 garsiausios Lietuvos asmenybės ir popscenos žvaigždės. „Chorų karų“ generolas L. Mikalauskas drauge su Nerijumi Juška ir šokėjais prisatys Rusiją.


„Chorų karai“ su Liudu Mikalausku – jau nuo vasario 13 dienos per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius