-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Chorų karuose“ „baisiai serganti“ Mia neuždainavo (nuotraukos)

Šeštadienį „Chorų karuose“ žiūrovų širdis virpino dainos iš kino ir animacinių filmų. Šalia muzikinio projekto vedėjo Vytauto Šapranausko šįkart publika neišvydo Jurgitos Jurkutės – ją pakeitė kita seksuali blondinė.
Mia ir Panevėžio choras
Mia ir Panevėžio choras / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Komisijos nuomone, geriausiai pasirodė net keturi chorai: Vilniaus, Kauno, Panevėžio ir Marijampolės, o žiūrovai daugiausia balsų atidavė Kauno chorui, kuris ir tapo savaitės lyderiu. Kitą savaitę vienas iš chorų turės palikti muzikinę kovą.

„Turiu prisipažinti, kad dalyvavau atrankoje į Šiaulių chorą, bet jie man pasakė „ne“, – atvirai prisipažino naujoji vedėja Agnė Grudytė-Gruobienė.

Netrukus būtent Šiaulių choras atliko lyrišką dainą iš garsiojo filmo „Armagedonas“.

„Choras laikė atmosferą ir tai buvo puiku. Šiauliai yra mano meilės ir mano šanso miestas, todėl aš noriu būti ne teisėja, bet advokatė“, – sakė šįvakar komisijos nare tapusi Larisa Kalpokaitė.

Kitam komisijos naujokui Arnoldui Lukošiui įstrigo, kad merginos į vaikinus žiūrėjo didžiai ištikimomis akimis. O Modestą Pitrėną tai, ką jis išvydo, „absoliučiai patenkino“.

Dar didesnį pasitenkinimą žadėjo suteikti Panevėžio choras ir Mia, šiam šeštadieniui įlindusi į auksu tviskantį korsetą ir įsijautusi į indiškus ritmus, tačiau neištarusi nė vieno dainos žodžio.

„Mano supratimu, solistų nebuvo visai. Gaila, kad Mia nedainavo – ji puošia šį chorą. Nereikia bijoti nei komentarų, nei komisijos“, – sakė komisijos narė Rūta.

„Rūta, aš šiandien baisiai serganti ir užkimusi, todėl ir nenorėjau dainuoti“, – prisipažino Mia.

„Indų filmai mano kartai – erotinio pasitenkinimo viršūnė, ta jūsų energija buvo fantastiška“, – gyrė A.Lukošius.

Marijampolės choras su Edmundu Seiliumi, pasistiprinę slaptu šūkiu, jausmingai atliko dainą iš animacinio filmo „Šrekas“.

O štai Klaipėdos choras studijoje pasirodė be savo pagrindinio solisto Deivio – jį pakeitė širdies draugė Renata. Choristai pasirinko kūrinį iš legendinio filmo „Kaukazo belaisvė“, kur merginos švytėjo nuotakų suknelėmis.

„Aš esu dėstytoja, todėl labai priekabiai žiūrėjau. Deivis pagavo gerą kabliuką – berniukai labai gerai užpakaliukus judino. Sakau, kad užpakaliukų specialistė“, – sakė L.Kalpokaitė.

„Mano akimis, jūs vis dar esate „Chorų karų“ pažiba“, – trumpai, bet aiškiai pasakė R.Ščiogolevaitė.

Vilniaus choras su Irena Starošaite dainavo ir vaidino kūrinį iš filmo „Džiaze tik merginos“. Natūralu, kad tiek merginos, tiek vyriškiai priminė žavingas merginas.

„Vilnius pasiilgęs transvestitų šou!“ – publikos ovacijas pakomentavo V.Šapranauskas.

„Ši idėja geniali – tai pats geriausias pasirodymas, kokį aš mačiau“, – negalėjo atsižavėti R.Ščiogolevaitė.

„O man labai patiko vadovės užpakaliukas. Aš, kaip jau pastebėjote, mėgstu tiek moterų, tiek vyrų užpakaliukus“, – juokėsi L.Kalpokaitė.

„O mane sužavėjo vieno vyruko kojos su baltomis kojinaitėmis – kviečiu jį kartu į paradą Vilniuje“, – pakvietė A.Lukošius.

Kauno choras su Raigardu Tautkumi šeštadienį virto zoologijos sodo gyvūnais ir padainavo romantišką kūrinį iš animacinio filmo „Liūtas karalius“.

„Tai buvo užburiantis pasirodymas, kuris užbūrė laukine dvasia. Į jūsų pasirodymą nusipirkčiau bilietą pirmoji“, – vėl komplimentus žarstė R.Ščiogolevaitė. Jai pritarė ir L.Kalpokaitė.

„Šis choras – mano lyderis“, – šįkart pasisakė M.Pitrėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius