-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chorų karuose“ – išankstiniai gimtadienio sveikinimai Vytautui Šapranauskui ir Jurgitai Jurkutei

Sekmadienio vakarą aistros verda didžiojoje LTV studijoje – ten vyksta TV3 projekto „Chorų karai“ finalas. Tačiau laidos pradžioje netrūko ne tik kovingų, bet ir džiugių akimirkų.
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dainos „Su gimimo diena“ akordai nuaidėjo laidos vedėjams Vytautui Šapranauskui ir žaviajai jo porininkei Jurgitai Jurkutei.  Aktorius tikrąjį gimtadienį švęs tik balandžio 19-ąją, o J.Jurkutė – balandžio 23-iąją, tačiau laidos kolektyvas nutarė juos pasveikinti projektui dar nepasibaigus.

Projekto vedėjai apsikeitė dovanomis ir tarpusavyje. J.Jurkutei sveikinimai pasirodė netikėti – iš Vytauto Šapranausko ji gavo gyvą vėžlį, kurį merginai padovanoti nutarė gyvūnėlių parduotuvė „Kika“. Pasak V.Šapranausko, gražuolė jau seniai kolekcionuoja vėžliukus, tad ir gyvą augintinį jai turėtų būti smagu auginti. Vedėja atrodė nemenkai susijaudinusi ir su baime žvelgė į naują augintinį. „Nebijok, namie į jį žiūrėsi tik per neperšaunamą terariumo stiklą“, – ją ramino V.Šapranauskas.

J.Jurkutė savo ruožtu V.Šapranauskui padovanojo paauksuotą Vytauto Didžiojo monetą, kuri smarkiai sujaudino aktorių. „Bet tai kai gražumo!“ – susižavėjęs šaukė jis. Vedėja prasitarė, jog tai – tik trečdalis dovanos, o likusios dalys V.Šapranausko laukia užkulisiuose. „Vargu, ar tai reikėtų matyti visai Lietuvai…“ – intrigavo ji. Pats V.Šapranauskas išreiškė lūkesčius, jog tai – „Victoria Secret“ apatiniai.

Po šių žodžių visi chorai užtraukė gerai pažįstamą melodiją, o Stano vadovaujamas Tarptautinis Sidabrinis Vilniaus choras netrukus 53-ejų sulauksiantį V.Šapranauską ir 26-ąjį gimtadienį švęsiančią J.Jurkutę sveikino skirtingomis kalbomis. Į kūrinio pabaigą stovėdami choristams pritarė tiek komisijos nariai, tiek publika.

„Visi stovi, kaip per laidotuves“, – dėkodamas šmaikštavo V.Šapranauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius