Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Chorų karuose“ muzikinis projektas „ŠarkA“ pristatys naują autorinį kūrinį

Šio ypatingo sekmadienio, Motinos dienos, vakarą tiesioginiame TV3 televizijos eteryje gražiausias dainas mamoms dovanos galingieji „Chorų karai“. Žiūrovų laukia ne tik įspūdingi pasirodymai ir dalyvių kova dėl bilieto į superfinalą, bet ir netikėti projekto svečiai. Kurį laiką didžiojoje scenoje nematytas muzikinis projektas „ŠarkA“ šį sekmadienį viešės „Chorų karuose“.
Projektas „ŠarkA“
Projektas „ŠarkA“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Neskubame, mėgaujamės procesu. Gal dėl to, kad į sceną lipame tik tada, kai turime ką pasakyti, parodyti, mūsų klausytojui atrodo, kad mes nuolat grįžtame po didelės pertraukos. Ne, pertraukoms dabar laiko neturime. Daug dirbame, eksperimentuojame“, – pasakoja grupės narė Gintarė Valaitytė. „Malonu, kad gerbėjai pasiilgsta,“ – sako šypsodamasis vienintelis trijulės vaikinas Tomas Legenzovas.

TV3 tiesioginiame eteryje „Chorų karų“ žiūrovai išgirs naują autorinį „ŠarkA“ kūrinį. „Šį kartą provokuosime ne tik savo apranga. Nauja daina gali pasirodyti šiek tiek neįprasta savo skambesiu, turbūt būtent todėl ją ir pasirinkome. Mūsų naujoje programoje šio kūrinio gimimas sukėlė daugiausia diskusijų, o sekmadienį jį įvertinti galės žiūrovai“, – sako Gintarė.

Muzikinis projektas „ŠarkA“ kaskart stebina savo sceniniais kostiumais. „Šio sekmadienio įvaizdį kūrėme kartu su „V. Desire“ ir Diana Vapsviene. Įvaizdis mums tikrai nėra paskutinėje vietoje. Ir šį sykį išliksime ištikimi madai. Ištikimi sau“, – tikina Ieva.

Pernai muzikiniame projekte „Chorų karai“ į pergalę vedusios Vilniaus „Šachmatinį“ chorą jo generolės Ieva ir Gintarė tikina, kad trečiasis projekto „ŠarkA“ narys tapo didžiausiu atradimu „Chorų karuose“. „Tomas yra didžiausias mūsų „Chorų karų“ atradimas! Jis atėjo į atranką, tapo „Šachmatinio“ choro nariu su kitais 15 žmonių. Visi drauge dirbome pusę metų – nuo sekmadienio iki sekmadienio“, – aiškina merginos.

„Tiesa, su Tomu daugiausia turėjome problemų, – pripažįsta ir šypteli Ieva ir Gintarė, – Jis buvo tas, kuris turėjo tvirtą nuomonę, o tas mums ne visada patikdavo! Galiausiai supratome, kad tik su tokiu žmogumi ir galėtume dirbti“, – naujuoju nariu džiaugiasi Ieva.

TV3 projekto „Chorų karai“ pusfinalyje šį sekmadienį 19.30 val. susitiks trys stipriausi chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vedamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, ir Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, kuriam diriguoja Arno Švilpausko „Daumantų kapela“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius