Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Chorų karuose“ uždainuos kultinės grupės „Mango“ lyderė Rima Petrauskytė

Jau šį sekmadienį, balandžio 27 dieną, 19.30 val. televizijos TV3 tiesioginiame eteryje vyks įnirtinga muzikinė kova – muzikinio projekto „Chorų karai“ dalyviai rungsis dėl patekimo į pusfinalį.
Grupės „Mango“ merginos vėl susibūrė. Tačiau kokiai veiklai – kol kas neatskleidžiama.
Grupės „Mango“ merginos vėl susibūrė. Tačiau kokiai veiklai – kol kas neatskleidžiama. / „Scanpix“ nuotr.

TV3 žiūrovų laukia ne tik įspūdingi dalyvių pasirodymai, bet ir staigmenas žadantys svečiai. Specialiai dėl „Chorų karų“ į muzikinę sceną vieninteliam specialiam pasirodymui grįžta legendinės lietuviškos popgrupės „Mango“ lyderė Rima Petrauskytė. Ji žiūrovams dovanos pasirodymą su grupės „Mochito“ merginomis.

„Kai repetavome su „Mochito“ merginomis, jaučiausi tarsi grįžus į paskutinį „Mango“ koncertą prieš šešerius metus. Kai užsimerkiau, net Justės iš „Mochito“ balso tembras priminė Liną, o Gabijos priminė  Viką. Man labai patinka projektas „Chorų karai“. Kai turiu galimybę, visada stengiuosi pažiūrėti, tad pasirodyti „Chorų karuose“ ypač smagu“, – pasakoja Rima.

G.Kubiliūtės nuotr./
G.Kubiliūtės nuotr./"Mangistė" Rima dainuoti pradėjo septyniolikos metų.

Dainininkė ypač džiaugiasi dar ir dėl to, kad šio sekmadienio „Chorų karų“ vakarą bus prisimintos „Mango“ grupės dainos. Chorai net laikys egzaminą iš „Mango“ hitų.

Grupės „Mochito“ narės Justė ir Gabija taip pat džiaugiasi galimybe pasirodyti TV3 projekte, ir dar su legendinės „Mango“ lydere R. Petrauskyte: „Mes užaugome su „Mango“ dainomis. Greičiausiai mūsų klausytojai netolimoje ateityje išgirs naujas „Mango“ dainų versijas.

Šį sekmadienį chorai drauge su Rima ir „Mochito“ merginomis atliks naują legendinės dainos „Alyvos“ versiją. Šiam pasirodymui merginoms kuriami kostiumai. Tuo rūpinasi klaipėdietė dizainerė Viktorija Drobenčiuk. Ar kostiumai primins „Mango“ laikų stilių, pamatysime jau šį sekmadienį.

„Chorų karuose“ kelią į pergalę skinasi keturi stipriausi chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vedamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, ir Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, kuriam „diriguoja“ Arno Švilpausko „Daumantų kapela“.

 „Chorų karų“ kūrėjai atskleidžia, kad šio sekmadienio tema – „Kino filmai ir miuziklai“. Uteniškiai pasirinko hito „Yesterday“ interpretaciją iš serialo „Choras“ (Glee), Alytaus kariauna atliks dainą iš  filmo „Armagedonas“,  Kėdainių atstovai pateiks Manto Jankavičiaus dainą „Laisvi drugeliai“ iš to paties pavadinimo spektaklio, o Kauno choras dovanos dainą iš serialo „Draugai“. Grupės „Biplan“ daina „Amore“, skambėjusi filme „Valentinas vienas“, bendram pasirodymui suvienys visus chorus, o solo užtrauks „Chorų karų“ komisijos vyrai – Vytautas Lukočius ir Vitalijus Cololo.  

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Chorų karų“ laidos akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Chorų karų“ laidos akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius