Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chorvedžiai Seilius, Tautkus ir Mia – ligos gniaužtuose

Bet kokiomis oro sąlygomis ir priemonėmis „Chorų karai“ įvyks, tačiau TV3 projekto kūrėjai nerimauja ne tik dėl neišvažiuojamų kelių, kuriuos reikia įveikti šeštadienio vakarais į sostinę važiuojantiems choristams, bet ir dėl peršalimo, kuris pakirto ne vieną dalyvį.
Raigardas Tautkus
Raigardas Tautkus / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Neįsivaizduoju, kaip šį šeštadienį visi susirinksime į tiesioginį eterį. Serga visi: ir žvaigždės, ir dalyviai, ir chormeisteriai“, – nerimauja „Chorų karų“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Edmundas Seilius vartoja antibiotikus ir negali net kalbėti, į jo telefono skambučius atsako žmona Kristina. Kauno žvaigždė Raigardas Tautkus kovoja su peršalimu, o chormeisterė Danguolė Beinarytė su temperatūra ir praradusi balsą.

„Raigardą užpuolė gripo virusas, pusė Kauno choro taip pat serga. Nėra nei su kuo, nei kam repetuoti“, – dūsauja Kauno choro vadybininkė Žaneta Daubarytė.

Mia jau praeitą savaitę į Panevėžį važinėjo sirgdama ir šeštadienį savo partijos nedainavo, šią savaitę dainininkei sveikata dar labiau pablogėjo.

„Žinant, kad filmavimo studijoje nuo prožektorių šviesų būna karšta, o tik išėjus iš jos vėsu, dalyviams dar rizikingiau pasirodyti. Kad atgautų jėgas ir išsivaduotų iš užklūpusio peršalimo, mes jiems po pasirodymo dovanosime poilsį pirtyse, sūkurinėse voniose ir vandens atrakcionuose. Tikimės, ši pramoga ne tik išsklaidys peršalimus, bet ir įtampą“, – sako Neringa.

„Chorų karų“ karštos kovos – šeštadienį, vasario 6 dieną, 19 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius