Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čiaudulio fetišistai svarsto apie filmo „Užkratas“ patrauklumą

Naujausias tokių kultiniais tapusių filmų, kaip „Narkotikų kelias“, „Oušeno 11“, „Erina Brokovič“ režisieriaus Steveno Soderbergho darbas „Užkratas“, mūsų šalies kino teatruose pasirodysiantis jau šį savaitgalį, pasakos istoriją apie daugybę žmonių visame pasaulyje per labai trumpą laiką nužudantį baisų virusą. Įdomu tai, kad yra tokių, kuriems tokia katastrofa atrodo netgi seksuali.
Filmas „Užkratas“
Filmas „Užkratas“. / „ACME FILM“ nuotr.

Pasirodo, internete yra susikūrusi bendruomenė, kurią jungia čiaudulio fetišistai: jie forumuose dalijasi informacija apie šį organizmo sutrikimą, pasakoja vieni kitiems, kaip tą čiaudulį sukelti, taip pat diskutuoja apie filmus, kuriuose yra tokių scenų. Jau aptarę juostų  „Pragaro virtuvė“ bei „Futurama“ ištraukas, čiaudulio fetišistai nenustoja diskutuoti apie filmą „Užkratas“, kuriame panašių scenų net neįmanoma suskaičiuoti.

„Tai, kad čiaudint įmanoma užsikrėsti baisiausiomis infekcijomis, man sugadina visą čiaudulio patrauklumą”“ – sako vienas forumo narys. Kito nuomone, čiaudulys – per daug intymus dalykas, kad jį būtų galima vaizduoti kaip viruso perdavimo galimybę. „O mane įkvepia tai, kad tokiu paprastu dalyku kaip čiaudulys galima padaryti tokį didelį perversmą pasaulyje“, – diskutuoja trečias.

Anot internetinio forumo įkūrėjo, filmas „Užkratas“ čiaudulio fetišistus padalijo į dvi puses. Vieni eis žiūrėti veiksmo trilerio ir vėliau viešai dalinsis įspūdžiais, kiti, teigdami, jog režisierius išniekino čiaudulio „šventumą“, juostą ignoruos.

Filmas pasakoja istoriją apie tai, kaip žaibo greičiu po pasaulį išplinta mirtinas virusas. Miršta daug žmonių, todėl kad jį pažabotų, pasamdoma tarptautinė daktarų komanda. Baisia liga užsikrėsti gali kiekvienas, nesvarbu, ar jis paima sausainį oro uosto kavinukėje, ar paspaudžia partneriams rankas verslo susirinkime, ar nučiaudėjus greta autobuse sėdinčiam žmogui.

„Užkrate“ vaidina visas Holivudo žvaigždynas: Mattas Damonas, Marion Cotillard, Gwyneth Paltrow, Kate Winstlet, Jude’as Law, Laurence’as Fishburne’as.

Pagal Scotto Z.Burnso („Bornas. Galutinis tikslas“) scenarijų sukurtas ir įvairiausiuose planetos kampeliuose (Makao, Čikaga, Atlanta, San Franciskas, Londonas, Ženeva, Abu Dabis, Honkongas) nufilmuotas filmas “Užkratas” mūsų šalies kino teatruose pasklis jau šį penktadienį, rugsėjo 30 dieną.

Kol kas jūsų dėmesiui – lietuviškai titruotas juostos anonsas:

VIDEO: UŽKRATAS - lietuviškai titruotas filmo treileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius