Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cololo ir Siaurusaitis drąsins televizijos naujokus

„Lietuvos talentų“ kūrėjai ne tik būsimų dalyvių ieško – jie rūpinasi ir atlikėjų bičiuliais, kurie prieš pasirodymą juos lydės į sceną. Šią sudėtingą užduotį laidos prodiuseris perdavė į patyrusių aktorių ir humoristų rankas – Vitalijus Cololo ir Džiugas Siaurusaitis taps „Lietuvos talentų“ vedėjais!
Vitalijus Cololo ir Džiugas Siaurusaitis
Vitalijus Cololo ir Džiugas Siaurusaitis / TV3 nuotr.

„Kiekvienoje šalyje užkulisiuose dirba du žmonės. Jie ne tik pristato dalyvius komisijai, juos palydi į sceną, bet ir prieš kiekvieną pasirodymą padrąsina naujokus. Juk visuomet sunkiausia būti atlikėju, kai tavęs niekas nepalaiko. Mes su Džiugu būsim tie du garantai, kurie tikrai už visus sirgs, padrąsins, palinksmins ir pagirs komisijai. Po mūsų įžangų ir reveransų didžioji scena jos naujokams taps tikrais namais“, – apie savo vaidmenį naujame TV3 projekte „Lietuvos talentai“ pasakoja Vitalijus Cololo.

TV3 laidos „Dzin“ populiarusis aktorius prisipažįsta, kad ne tik humoru įveiks dalyvių baimes. Jei prireiks, jis yra pasiruošęs panaudoti ir savo pedagogines žinias.

„Debiutuojantiems talentams tikrai bus daug streso, dauguma juk prieš komisiją stos pirmą kartą. Aš pats esu diplomuotas pedagogas, todėl patirties susikalbėti su dalyviais man tikrai užteks“, – sako Vitalijus.

Prie „Lietuvos talentų“ komisijos narių – Rūtos Ščiogolevaitės, Marijono Mikutavičiaus ir Adolfo Večerskio jau visai netrukus prisidės Vitalijus Cololo ir Džiugas Siaurusaitis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius