Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bilevičiūtė sulaukė kvietimo dalyvauti „Šuolyje“

Nors TV3 televizija antrąjį šou „Šuolis“ sezoną pradės rodyti tik 2015-aisiais, pasiūlymų dalyvauti laidoje žinomi žmonės sulaukia jau dabar. Kvietimą šokinėti į baseiną ir mokytis atlikti skirtingus triukus jau gavo ir vokalo pedagogė Daina Bilevičiūtė. Žmonės.lt ji tikino dar neapsisprendusi, ar sutikti dalyvauti šou.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Savaitės pradžioje Žmonės.lt pranešė, kad pasiūlymo dalyvauti TV3 šou „Šuolis“ sulaukė reperis Sezzy, kuris klausė gerbėjų, ar vertėtų sutikti. Vėliau Žmonės.lt Sezzy pasidžiaugė pasiūlymą priėmęs. 

O dabar – nauja intriga: ar dalyvauti „Šuolyje“ ryšis D.Bilevičiūtė? Jau ketvirtadienio popietę D.Bilevičiūtė lankėsi Lietuvos vaikų ir jaunimo centre, kur drauge su kitais žinomais žmonėmis – Sezzy, grupės „Naujos pupytės“ nare Vita Jakutiene, Elita Citovičiūte, dėl filmavimosi erotiniame filme skandalingai pagarsėjusia Jolanta Leonavičiūte – apžiūrėjo greta baseino esančią sporto salę. 

Kodėl visos šios garsenybės lankėsi baseine? Ar visi jie – naujojo „Šuolio“ sezono dalyviai?

Bendraudama su Žmonės.lt D.Bilevičiūtė neslėpė išties sulaukusi kvietimo dalyvauti šou. Tačiau tikino vis dar neapsisprendusi, ar sutikti. „Nežinau, dar tiesiog nežinau. Pirma turi pasibaigti kiti projektai, tada jau bus galima kalbėti apie šį“, - išsisukinėjo vokalo pedagogė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius