-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dainininkas Linas Adomaitis: „Tikro vyro silikonais neapgausi“

Apie žmogų kalba jo darbai, todėl pristatyti žiūrovams Liną Adomaitį BTV „Sekmadienio ryto“ vedėjai Astai Stašaitytei - Masalskienei bus nelengva. Juo labiau, kad Linas, kaip tikras briliantas, turi ne mažiau 57 briaunų: muzika, jos atlikimas, prodiusavimas ir kūryba yra tik kelios iš jų, o šalia šeima, egzotiškos kelionės, labdaros fondas ir intensyvi visuomeninė veikla.
Linas ir Irma Adomaičiai
Linas Adomaitis su žmona Irma / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 2 BTV Linas Adomaitis

Tuo metu, kai Linas Adomaitis po ilgos kelionės Vietname ruošėsi didžiuliam koncertiniam turui Lietuvoje, jo brolis Mario Basanov Londone karaliavo muzikos topų viršūnėse. Astai Stašaitytei – Masalskienei paklausus apie natūralią konkurenciją tarp vienoje srityje kuriančių brolių Linas Adomaitis nuoširdžiai prisipažins: „Mes džiaugiamės vienas kito sėkme, bendraujam ir rodom naujus darbus. Visada priimam vienas kito kritiką. Tos diskusijos yra labai naudingos, vertingos ir įdomios“. 

Šį sekmadienį, galima sakyti, Lino Adomaičio ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertinio turo „Laiko mašina” pusiaukelė – repeticijos baigėsi, o prasidėjusios gastrolės po Lietuvą, pirmųjų koncertų nuotaikos leidžia atsipalaiduoti. Kalbėdamas su Asta, Linas pajuokaus apie rekomenduojamą koncertinio turo aprangos kodą žiūrovams. „Nereikalauju ir neįpareigoju puoštis smokingu, tiesiog sakau, kad tai puiki proga koncertuose atrodyti solidžiai, išdidžiai, su klasikine nata.“ Laidos vedėja taikliai sureaguos: „Mielos moterys, tai yra puiki proga išreikalauti iš vyro pinigų naujai suknelei.“

Žinomas atlikėjas „Sekmadienio ryto“ 10 val. Per BTV žiūrovams paruoš kulinarinę staigmeną, tačiau visos gamybos metu intensyviai konsultuosis telefonu su žmona Irma. Pora drauge jau ketveri metai, tačiau iki šiol Linas žmoną vadina studentiškai – „kambarioke“. 

„Myliu savo žmoną, kitaip gal net nebūčiau ėmęs“, – prisipažins Linas Adomaitis. 

Paklaustas apie moteriško grožio svarbą kūrėjas neišlaikys: „Man plastikinės lūpos ir plastikiniai iškilimai nėra grožis.“ Tačiau Asta neatlyš: „O jei tu to nežinai?“

„Neapgausi, tikro vyro tikrai neapmulkinsi tokiais triukais. Tas pats, kas numestum jam plastikinę moterį ir sakytum, va žiūrėk, čia tavo naujoji draugė. Kvailys susižavės, o normalūs vyrai, tokie kaip aš pasakys – ne, man tai netinka“, – imdamas pirmąjį gyvenimo kepinį iš silikoninės formos, juokaus Linas Adomaitis. 

Kaip visada smagus ir nuotaikingas „Sekmadienio rytas“ 10 val. per BTV. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius