Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Daktaras Hausas“ – populiariausias TV serialas pasaulyje

JAV drama „Daktaras Hausas“, kuriame taisyklių nesilaikantį medicinos genijaus daktaro Gregory House vaidmenį atlieka britas Hugh Laurie 2008 metais įveikė savo varžovus ir buvo pripažintas labiausiai žiūrimu televizijos serialu pasaulyje.
Hugh Laurie apdovanotas už geriausią vaidmenį draminiame seriale „Hausas“.
Hugh Laurie apdovanotas už geriausią vaidmenį draminiame seriale „Hausas“. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak Prancūzijos agentūros „Eurodata TV Worldwide“, serialą apie daktarą Hausą ir jo Diagnostikos skyrių praėjusiais metais žiūrėjo daugiau kaip 81,8 mln. žiūrovų.

Serialas susilaukė žymiai didesnio žiūrovų dėmesio, nei 2007 ir 2006 metų serialai, laimėję toje pačioje TV dramos kategorijoje serialas apie teismo ekspertus „CSI: Las Vegasas“ ir jo atmaina „CSI: Majamis“.

Paskelbdama šiuos duomenis, agentūra rėmėsi duomenimis, gautais iš 66 šalių, kurių potenciali auditorija 1,6 mlrd. žiūrovų.

TV komedijos kategorijoje JAV serialas „Nusivylusios namų šeimininkės“, 2008 metais visame pasaulyje pritraukęs 65,3 mln. žiūrovų, antrus metus iš eilės laimėjo prieš JAV serialus „Detektyvas Monkas“ ir „Gražuolė Betė“.

JAV „muilo opera“ „Žavūs ir drąsūs“ irgi antrus metus iš eilės laimėjo daugiausia simpatijų šiemet jį matė 24,5 mln. žiūrovų. Jis įveikė meksikiečių serialą „Marina“ ir JAV serialą „Nenustygstantis jaunimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius