Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Daktaro Hauso“ gerbėjams – naujas serialas

Jau šį trečiadienį 22.00 val. TV3 eteryje savo kabineto duris atvers „Psichiatras“. Tai naujas serialas, pakeisiantis kriminalinę dramą „Kaltės kaina“.
Serialas „Psichiatras“
Serialas „Psichiatras“ / TV3 nuotr.

Psichiatras“ – tai serialas visiems „Daktaro Hauso“ ir „Melo teorijos“ mėgėjams. Jis leis žiūrovams narplioti žmogaus proto vingrybes, dar kartą permąstyti mūsų prigimtį ir kiekvienoje serijoje sužinoti ką nors naujo, naudingo.

Pagrindinis serialo veikėjas Džekas Gelageris – naujai priimtas Los Andželo ligoninės vyriausias gydytojas psichiatras.

Tai tikrai neeilinis gydytojas, jo metodai pribloškiantys, labai neįprasti ir kartais juokingi. Tačiau svarbiausia – jie veiksmingi.

Serialo kūrėjai sako, kad psichiatras Gelageris – tikras maištininkas. Jau pirmoje scenoje, jis siekdamas susitvarkyti su įsiaudrinusiu pavojingu nuogu pacientu, nusirengia pats, ir taip susidoroja su paciento grasinimais.

Tai tik vienas iš jo darbo pavyzdžių, kurių seriale apstu. To nesupranta kai kurie jo kolegos. Be to, ligoninėje vinguriuoja ir kitokios povandeninės srovės. Žavi psichiatrė Veronika (aktorė Jacqueline McKenzie) grasina atsistatydinti, nes vadovo postą gavo Džekas, o ne ji. Pasirodo, Džeką pasamdžiusi vadovė yra buvusi Gelagerio mylimoji, bet ji ginasi vadovą samdžiusi tik dėl gerų profesinių savybių. Akivaizdu, kad intrigų šiame seriale netrūks.

Pagrindinį vaidmenį seriale kuria Didžiojoje Britanijoje gimęs ir užaugęs Chrisas Vance‘as. TV3 žiūrovams jis gali būti pažįstamas iš jau pamėgtų serialų „Kalėjimo bėgliai“ ir „Vilko bilietas“.

Taip pat TV3 rodytame seriale „CSI Niujorkas“ ir dabar transliuojamame „Kastle“ epizodinius vaidmenis sukūrusi Marisa Ramirez šiame naujajame seriale atliks vieną iš pagrindinių vaidmenų.

Naujas intriguojantis serialas „Psichiatras“ – TV3 eteryje trečiadieniais 22.00 val. jau nuo liepos 14 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius