-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danguolės Stachuros premjerą „Šok su manimi“ projekte stebėjo ir jos vyras Tomas

Praėjusį šeštadienį, rugsėjo 3-iąją, ant populiariausio TV3 pramoginio projekto „Šok su manimi“ parketo pirmą kartą sukosi vienuolika įspūdingų šokėjų ir įžymybių porų.
Deividas Meškauskas ir Danguolė Stachura
Deividas Meškauskas ir Danguolė Stachura. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Televizijos išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad palaikyti žmonos – pirmą kartą šokių projekte dalyvaujančios verslininkės Danguolės Stachuros – specialiai į „Šok su manimi“ premjerą atskrido italų kilmės verslininkas Tomas Stachura. Pora džiaugiasi kiekviena galimybe pabūti kartu, mat šiuo metu Tomas dirba amerikiečių kompanijoje Vengrijoje – kuruoja visą Balkanų regioną.

„Mano vyrui labai patiko šis projektas. Greta sėdėję draugai jam stengėsi išversti ne tik komisijos komentarus, kai jie vertino mano ir partnerio pasirodymą, bet ir laidos vedėjo – Vytauto Šapranausko juokelius. Tomas buvo sužavėtas šiuo projektu“, – džiaugiasi D.Stachura, šokanti su profesionaliu šokėju Deividu Meškausku.

„Tomui čia patiko viskas: ir laidos vedėjai, ir dalyviai, ir atmosfera studijoje. Nors jis šiuo metu intensyviai siekia karjeros ir yra labai užsiėmęs, man pažadėjo, jog stengsis atskristi Į Lietuvą kuo dažniau. Kai tik leis galimybės, – Tomas stebės „Šok su manimi“, – pasakoja D.Stachura.

Deivido ir Danguolės šokis ypač sužavėjo ne tik T.Stachurą, bet ir projekto komisijos narius. Jie negailėjo balų, skyrė 39 iš 40-ies galimų. Suskaičiavus žiūrovų ir komisijos balsus, porai atiteko penktoji „Šok su manimi“ premjeros vieta.  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius