Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daug metų nuolankias moteris vaidinusi Monika Bičiūnaitė seriale „Kriminalistai” taps prokurore

Stulbinamos tarptautinės sėkmės sulaukusio lenkų serialo „Kriminalistai“ lietuviškoji versija startuos jau netrukus. Žinoma Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktorė Monika Bičiūnaitė šiame ambicingame seriale kuria kietos prokurorės Dalios Vyšniauskės vaidmenį, dėl kurio yra priversta avėti aukštakulnius.
Monika Bičiūnaitė
Monika Bičiūnaitė / LNK nuotr.

„Man labai gražu moterys su aukštakulniais, bet pati kasdien tokių batelių neaviu ir kojų nelaužau, nes daug judu, be to, labai greitai vaikštau. Niekaip neišmokstu vaikščioti lėtai ir oriai, kaip derėtų moteriai“, – šypsosi M.Bičiūnaitė.

Vis dėlto filmuodamasi LNK seriale „Kriminalistai“ ji priversta apsiauti batelius aukšta pakulne, nes to reikalauja personažas – itin kieta, o tuo pačiu pabrėžtinai moteriška prokurorė Dalia Vyšniauskė.

„Gaila tik, kad tų mano veikėjos aukštakulnių niekas nemato, nes dažniausiai filmuoja iki pusės, nors aš aukočiau viršutinę pusę, kad parodytų batelius“, – koketuoja naujojo serialo aktorė.

Daug metų jautrią, nuolankią šeimos moterį televizijos serialuose vaidinusią M. Bičiūnaitę naujoji herojė žavi ne tik išorine elegancija, bet ir kietais charakterio bruožais. „Man imponuoja jos susikaupimas ir nesiblaškymas gerąja profesine prasme – nėra jokių nereikalingų emocijų, gestų, tik faktai, popieriai, įrodymai, jokių papildomų diskusijų. Viskas tikslu ir informatyvu. Man asmeniškai gyvenime to labai trūksta, tai bent seriale tą turiu“, – apie savo naująją heroję pasakoja M. Bičiūnaitė.

Lietuviškas detektyvinis serialas „Kriminalistai“ – jau nuo vasario 24 dienos, sekmadieniais 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius