Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Deimantė Andriuškaitė apie buvusį sužadėtinį: „Jis myli besąlygiškai, kartais nesuprantu, kodėl mane“

Deimantė Andriuškaitė buvo mažai kam žinomas modelis iš Lietuvos, kol vieną dieną degindamasi po Majamio saule nepatraukė garsaus muilo operų aktoriaus Mario Cimarro dėmesio.
Deimantė Andriuškaitė ir Mario Cimarro
Deimantė Andriuškaitė ir Mario Cimarro / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Vos tik žiniasklaidą pasiekė žinia, kad pora ketina iškelti vestuves, pasipylė gausybė siūlymų fotografuotis žurnalams ir filmuotis TV laidose, tačiau Deimantė ilgai saugojo savo gyvenimą ir net kurį laiką buvo visiškai atsiribojus nuo žiniasklaidos, tačiau šį šeštadienį gražuolė nusprendė pirmą kartą atsiverti TV žiūrovams šią šeštadienio pavakarę laidoje „Bus visko“ ir papasakoti visą tiesą apie santykius su serialo „Laukinukė“ žvaigžde ir purviną modelių pasaulį.

Modelio karjerą pradėjusi labai vėlai, gražuolė iš Lietuvos susidūrė su žvėriškom taisyklėmis ir išmoko skaudžias pamokas. Iki pilnametystės Deimantė nebuvo net ragavusi alkoholio, tačiau patekusi į modelių pasaulį buvo apsvaiginta narkotikais.

„Į mano gėrimą įpylė narkotikų. Ko gero Dievas iš viršaus pagelbėjo ir sugebėjau pasiekti modelių namus, tačiau kai tik grįžau, iškart kritau ant grindų. Nuo to laiko supratau, kad šie vakarėliai – ne man ir niekada nebegeriu vyno ar šampano iš atidarytų butelių. Gėrimas privalo būti įpilamas prie mano akių. Tai vyksta ir čia, Lietuvoje“, – pasakojo Deimantė bandydama įspėti kitas merginas, kad saugotųsi.

LNK nuotr./Deimantė Andriuškaitė
LNK nuotr./Deimantė Andriuškaitė

Garsi mergina pasakojo, kad modelio darbas turi ir šviesiųjų pusių – tai geras užmokestis už darbą ir, žinoma, nenutrūkstamos kelionės, kuriose visuomet nutinka daugybė gražių dalykų. Štai kartą dirbdama Majamyje Deimantė turėjo laisvą dieną, kurią nusprendė praleisti prie jūros. Besideginančią gražuolę užkalbino dailus vyras, tačiau tuomet Deimantė net nenutuokė, kad tai garsusis aktorius, atlikęs pagrindinį vaidmenį muilo operoje „Laukinukė“.

„Jis mane užkalbino, pavadino blondine ispaniškai. Taip ir pradėjom bendrauti. Aš privalėjau išvykti, bet jis paprašė vėl atskristi į Majamį. Man tai buvo tolima kelionė ir tikrai neketinau to daryti, skristi per pusę pasaulio pas nepažįstamą žmogų, todėl pakviečiau susitikti Europoje“, – apie santykių pradžią su Mario pasakojo Deimantė.

Santykiai su dvidešimt vieneriais metais vyresniu aktoriumi pradėjo vystytis žaibišku greičiu. Pora ėmė skraidyti vienas pas kitą. Norėdamas įrodyti savo meilę, Mario pasipiršo Deimantei per jos gimtadienį viešnagės Barselonoje metu.

„Jis myli besąlygiškai, kartais nesuprantu, kodėl mane. Jis man pasakojo, kad trejus metus neturėjo rimtų santykių, nes gyveno Los Andžele, kur visos merginos, deja, su menkom vertybėm. Tuomet jis sutiko mane, savo gyvenimo moterį, iš kitos pasaulio pusės“, – pasakojo mergina.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Deimantė Andriuškaitė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Deimantė Andriuškaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius