Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivydui Zvonkui „Chorų karuose“ talkins Ineta Stasiulytė ir Kęstutis Jablonskas

Milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl drebins nuo vasario 13 dienos. Septynios Lietuvos įžymybės – Stanislovas Stavickis–Stano, Neringa Čereškevičienė, Liudas Mikalauskas, Augustė Vedrickaitė, Deivydas Zvonkus, Danguolė Beinarytė ir Justas Lapatinskas – jau subūrė savo chorus Vilniuje, Kaune, Tauragėje, Utenoje, Alytuje bei Telšiuose ir nekantriai laukia projekto pradžios.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiuo metu visi projekto chorai intensyviai repetuoja, jiems talkina chorų generolai, vadovai, choreografai, režisieriai, stilistai, beveik kiekvienas choras jau turi vadybininką ir net seniūną, o štai dainininkas ir kompozitorius D.Zvonkus į komandą pasikvietė ir žvaigždžių – „Žaliojo“ Telšių choro choreografė ir režisierė bus aktorė telšiškė Ineta Stasiulytė, chorui pergalių padės siekti ir telšiškis dainininkas Kęstutis Jablonskis.

„Visa širdimi atsiduosiu šiam projektui ir savo miesto chorui“, – sako I.Stasiulytė, kuri su Deividu Meškausku TV3 projekte „Šok su manimi“ laimėjo antrą vietą.

Primename, kad vienas pagrindinių antro „Chorų karų“ projekto tikslų – dar labiau akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus. Eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.

„Chorų karai“ su D.Zvonkumi, I.Stasiulyte ir K.Jablonskiu – jau nuo vasario 13 dienos per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius