Dėl Arūno Valinsko asistentės pareigų varžėsi ir dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, ir gražuolė Greta Mikalauskytė

Ketvirtadienio popietę Vilniuje esančiame „Šarūno“ viešbutyje būriavosi dešimtys gražuolių, visos jos dalyvavo atrankoje Arūno Valinsko asistentės LRT žaidime „Taip.Ne“ pareigoms užimti. Gražuolių gretose šmėžavo ir žinomų moterų veidai – asistentėmis tapti panoro dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, konkurso „Mis Lietuva 2012“ I-oji vicemis Greta Mikalauskytė ir grupės „Kitokios“ narės Oksana Šklėriūtė ir Alvyda Chmelevskytė. Visos jos pateko į kitą atrankos etapą – finalą.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Gražuoles vertinti buvo patikėta trims ekspertams – pačiam laidos vedėjui A.Valinskui, kadaise jo asistentės pareigas užėmusiai Renatai Mikailionytei ir dizaineriui Ruslanui Rybakovui. Jie turėjo išrinkti net dvi atrankos laimėtojas. LRT eteryje „Taip.Ne“ pasirodys jau kitą savaitę.

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad užduotis atrankoje dalyvavusioms gražuolėms buvo visai paprasta – pasipuošus kūno linijas išryškinančiomis suknelėmis ar kitais aptemptais drabužiais ir avint aukštakulnius šios turėjo seksualiai ir elegantiškai pražingsniuoti priešais komisiją. Tačiau neapsigaukite – savo eisena ir grakščiais judesiais užburti vertintojus nebuvo paprasta. 

Vėliau jos turėjo atidaryti žaidimo „Taip.Ne“ simboliu tapusią baltą dėžutę, slepiančią teisingą atsakymą, taip pat atsakyti į komisijos narių klausimus – pasakoti apie savo pomėgius, motyvaciją. 

Atrankoje dalyvavusi dainininkė Ingrida Kazlauskaitė Žmonės.lt tikino nusiteikusi itin azartiškai: „Kas gi gali nenorėti tapti Arūno Valinsko asistente? Jei žaidžiame, tai žaidžiame“, – juokėsi ji. 

Ko gi jai prireikė atrankoje į asistenčių pareigas? Juk nepaslaptis, kad čia pasirodžiusios merginos svajoja tapti televizijos veidais, o I.Kazlauskaitė – ir taip puikiai žinoma pramogų pasaulio atstovė. Tačiau pasirodo, jai pristigo iššūkių.

„Tai yra geras išbandymas. Niekada nereikia užmigti ant laurų. Esu didelė visų laidų ir projektų, kuriuose dalyvauja Arūnas Valinskas, gerbėja. Jis tikrai yra viena ryškiausių pramogų pasaulio asmenybių. Būti šalia jo, dirbti jo komandoje yra didelė patirtis, kuri gali būti naudinga ateičiai. Tai, ką sugalvoja Arūnas, nėra lengvai pasiekiama – man jo kuriami išbandymai tikrai patinka. Kodėl neišbandžius jo užduočių ir išbandymų trasos?“ – vėlei šypsojosi ji. 

Arūnas Valinskas, Renata Mikailionytė, Ruslanas Rybakovas
Arūnas Valinskas, Renata Mikailionytė, Ruslanas Rybakovas

Į norimas asistentės pareigas I.Kazlauskaitė žvelgia atsipalaidavusi: „Prie visų savo darbų norėčiau pabūti ir asistente – ramiai, gražiai, tvarkingai, be streso.“

„Pasirodžiau televizijoje anksčiau ir noriu į ją grįžti – buvau šiek tiek užmigusi“, – komisijos nariams sakė Greta Mikalauskytė. Gražuolė tikino dėl asistentės pareigų galinti net pakeisti išvaizdą – persidažyti plaukus pageidaujama spalva. Žmonės.lt ji patikino, kad tokį drąsu pareiškimą ji vertintojams rėžė tikėdamasi, kad kardinalių pokyčių jai neprisireiks. 

„Mane įkvėpė Jurgita Jurkutė. Pradėjusi nuo grožio konkursų ji mokėsi ir dabar yra viena geriausių televizijos laidų vedėjų ir gražiausių moterų. Matyt, įkvėpta jos ryžausi čia pasirodyti“, – Žmonės.lt sakė ji. Savo šansus G.Mikalauskytė vertina itin palankiai – tikisi patekti į kitą etapą. 

Visos žinomos moterys, dalyvavusios atrankoje, atlaikė komisijos išbandymus ir pateko į konkurso finalą. Jame prie jų prisijungs ir šokėja Kristina Navickaitė-Tina, ketvirtadienio atrankoje negalėjusi dalyvauti, mat nespėjo atvykti iš Klaipėdos.

Oksana Šklėriūtė
Oksana Šklėriūtė
Greta Mikalauskytė
Greta Mikalauskytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius