Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl neaiškių priežasčių „Chorų karuose“ nepasirodžiusį Vytautą Šapranauską paskutinę minutę pakeitė Justinas Jankevičius

Sekmadienį TV3 muzikiniame projekte virė karšta šešių chorų kova dėl išlikimo. Tačiau žiūrovai neišvydo vieno iš vedėjų – aktoriaus Vytauto Šapranausko. Aktorius tiesioginiame laidos eteryje taip ir nepasirodė, o jį pakeitė komikas Justinas Jankevičius.
„Chorų karų“ filmavimo akimirka
„Chorų karų“ filmavimo akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Prieš prasidedant choristų kovai Inga Jankauskaitė su Justinu stengėsi gražiai išeiti iš susidariusios situacijos, juokavo, kad Vytautas Šapranauskas nepasirodė, nes ruošiasi Velykoms.

„Kaip matote, Vytauto šiandien nėra, bet jis atsiuntė pasiteisinimo laišką. Jis rašo, kad visą savaitę ruošėsi Velykoms, šįvakar yra paskutinė pasiruošimo diena. Vytautas atsiuntė ir keletą savo nuotraukų“, – juokavo komikas. Tuo metu ekranuose pasirodė keli nuotraukų su Vytautu fotomontažai. Jose aktorius ir laidų vedėjas – Velykų atributų, margučių apsuptyje.

Vytautas `apranauskas
Vytautas Šapranauskas

Tiesa, kur išties prapuolė aktorius, TV3 atstovė Erika Vyšniauskaitė pasakyti negalėjo: „Būna paskutinės minutės pokyčių – televizija dinamiškas organizmas. Tokie pokyčiai nėra pirmas kartas, tačiau tikslių Vytauto nedalyvavimo priežasčių atskleisti negaliu. V.Šapranausko sutartyje šiame projekte yra įtrauktas punktas, kad jis turi teisę neatvykti į dalį pasirodymų“, – portalui Žmonės.lt sakė E.Vyšniauskaitė ir pridūrė, kad plačiau šios situacijos ji komentuoti negali.

Praėjusį ketvirtadienį siųstame TV3 pranešime apie sekmadienio laidą buvo anonsuojama, kad aktorius su savo eterio partnere atliks Balkanų muzikos klasika tapusią Gorano Bregovičiaus dainą „Gas Gas“. Tačiau V.Šapranauskui nepasirodžius Inga uždainavo su Mindaugu Stasiuliu.

Chorų karų filmavimo akimirka
„Chorų karų“ filmavimo akimirka

Be to, TV3 televizija savo „Facebook“ profilyje užuominą apie pasikeitusį vedėją įkėlė likus tik keliasdešimt minučių iki „Chorų karų“ eterio: „Sveiki, TV3 draugai, ar laukiate „Chorų karų“?! Spėkite, koks žinomas vyrukas šįvakar įsikibs į parankę Ingai Jankauskaitei? Kartą tai darė Martynas Kavaliauskas, kartą – Saulėns, kartą – pats Aleksandras Rybakas, o kas laukia šįvakar? Užuomina – jis žavus, charizmatiškas ir skaldo puikius anekdotus.  Kas?“

Beje, Vytautas Šapranauskas savo nedalyvavimo „Chorų karuose“ negalėtų pateisinti ir „Juodojo humoro turo“ gastrolėmis. Mat artimiausias jo benefisas, remiantis oficialios turo svetaines Saproturas.lt duomenimis, numatytas kovo 27 dieną sostinėje.

Tai ne pirmasis kartas, kuomet aktorius šį sezoną nepasirodė tiesioginiame eteryje. „Chorų karų“ filmavimą jis praleido ir kovo 3-iąją. Tuomet tiesioginėje transliacijoje Ingai Jankauskaitei talkino Martynas Kavaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius