-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šuolį“ paliko Artūras Orlauskas, lyderio pozicijos neteko Juozas Erlickas

Tiesioginių merų rinkimų vakarą aistrų netrūko ir TV3 eteryje. Kauno Sporto universiteto baseine dėl geriausiųjų vardo varžėsi ir laidos „Šuolis“ dalyviai. Dešimt ryškiausių Lietuvos žvaigždžių dalyvavo šou, kuriame žiūrovams pristatė šuolius nuo 3, 5 ir net 7,5 metro aukščio bokšto bei tramplynų.
Artūras Orlauskas ir Jolanta Railienė
Laidos „Šuolis“ akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Dėl išlikimo sekmadienio vakarą kovojo modelis Jolanta Leonavičiūtė, aktorius, lietuviškų filmų ir serialų žvaigždė Andrius Žiurauskas, atlikėjas Sezer Saylik (Sezzy), „Šok su manimi“ dalyvis, profesionalus šokėjas Marius Gaižauskas, gražuolė, „Mis Publika 2013“ Elita Citovičiūtė,rašytojas, poetas, publicistas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laimėtojas Juozas Erlickas, prie projekto prisijungusi jo dukra Radvilė Erlickaitė

Taip pat - bušido čempionas Remigijus Morkevičius. Po savo ekstremalaus šuolio sulaukęs didžiausio komisijos narių ir žiūrovų palaikymo jis tapo vakaro lyderiu. Ant iškritimo ribos šį kartą atsidūrė aerobikos pradininkė Joana Bartaškienė ir humoristas Artūras Orlauskas. Projektą teko palikti pstarajam.

Dalyvius vertino kompetentinga komisija, kurią sudarė ne vienas profesionalas. Į teisėjų kėdes sėdo 10 metų trenere dirbanti Lietuvos čempionatų prizininkė, Europos veteranų čempionatų dalyvė Aušra Jurevičienė, taip pat – Lietuvos šuolių į vandenį nacionalinės rinktinės treneris, šios sporto šakos „tėvu“ vadinamas Kęstutis Autukas, kuris pats net 22 kartus tapo Lietuvos šuolių į vandenį nuo tramplino ir bokšto čempionu. Balus už profesionalumą projekte skyrė ir K.Autuko mokinys, Lietuvos daugkartinis čempionas  ir treneris Ignas Barkauskas ir praėjusiais metais pats „Šuolio“ dalyviu buvęs humoristas Vitalijus Cololo. Laidą vedė Indrė Kavaliauskaitė ir Mindaugas Stasiulis.

Pirmai laidoje laimę išbandyti teko Radvilei Erlickaitei. Nuo 5 metrų bokšto ji šoko drauge su profesionalu Domantu. Jiedu pasirinko sudėtingą sinchroninį šuolį skirtingomis kryptimis. Numeris sulaukė puikių įvertinimų. Komisijos nariai vieningai pasirodymą įvertino 8 balais.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka

Iškart po dukros pasirodymo baseiną išbandė ir Juozas Erlickas. Drauge su trenere Liucija Balsiene jiedu šoko kartu, kregždutės poza: rašytojas pasirinko 7,5 aukšį, Liucija – 5 metrų aukštį. Dar prieš šuolį Juozas su su puokšte tulpių rankose sudainavo dainą, gėles įteikė savo trenerei. Jų numeris buvo įvertintas aukščiausiais balais, komisijos nariai jiems parašė nuo 8 iki 8,5 balo.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Juozas Erlickas

Vos prieš kelias dienas kojos traumą patyrusi Elita Citovičiūtė vis dėlto ryžosi ir toliau dalyvauti projekte. Viena perspektyviausių projekto dalyvių drauge su Ignu Barkausku kartu šoko nuo aukščiausio – 7,5 metrų aukščio, bokšto. Elita ne kartą yra sakiusi, kad ji mėgsta ekstremalius dalykus, todėl visuomet stengiasi neiti lengviausiu keliu. Sekmadienio vakarą ji šoko susikabinusi su Ignu, galiausiai padarė salto. Komisijos nariai porai skyrė 8 balus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po ekstremalaus šuolio Elitai Citovičiūtei prireikė medikų pagalbos

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Elita Citovičiūtė

Marius Gaižauskas ant 5 metrų aukščio bokštelio lipo drauge su Tadu Butautu. Sukirtę rankomis jiedu pristatė įspūdingą numerį – duetas atsispyrė ir nėrė galva į vandenį. Vaikinai sulaukė itin aukštų komisijos narių įvertinimų, jiems komisija skyrė nuo 8 iki 9 balų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Marius Gaižauskas

Maištinga siela vadinama Joana Bartaškienė laidoje virto jaunatviška rokere. Pankiška, į viršų sukeltų plaukų šukuosena, juodas maudymosi kostiumėlis, ryškiai raudonos lūpos – tiek drąsos ir energijos 65-erių moteriai galima tik pavydėti. Susikabinusi su Egidijumi Matuzevičiumi ji parodė efektingą šuolį. Komisija porai negailėjo komplimentų, tačiau vertinimo balus skyrė skirtingus – nuo 7,5 iki 9 balų.

TAIP PAT SKAITYKITE: 65-erių Joana Bartaškienė – energinga jaunatviška rokerė

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Joana Bartaškienė

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos sirgalių įkūnijęs Andrius Žiurauskas pademonstravo šuolį, prie kurio komisijos nariai tiesiog negalėjo prikibti. Salto nuo 5 metrų aukščio – tokį triuką laidoje pasirinko aktorius, šokęs drauge su profesionale mergina. Jų pasirodymas sulaukė itin aukštų įvertinimų, jiems buvo parašyti aukščiausi, nuo 8,5 iki 9 balų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Andrius Žiurauskas

Raudonu maudymosi kostiumėliu vilkinti Jolanta Leonavičiūtė drauge su partneriu sinchroniškai šoko nuo 5 metrų aukščio. Jų pasirodymas vienus komisijos narius maloniai nustebino, kiti per daug nebuvo sužavėti. Pora sulaukė vidutinišku įvertinimų – jiems komisijos nariai skyrė po 7–7,5 balų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

Per ugnį į iš 5 metrų aukščio šokęs Remigijus Morkevičius parodė rekordinių komisijos vertinimų sulaukusį numerį. Drauge su profesionale mergina jiedu padarė sukinį ore ir sinchroniškai pasiekė vandenį. Komisijos narius šis dueto triukas kaip reikiant sužavėjo, visi vienbalsiai porai rašė po 9,5 balo.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Remigijus Morkevičius

Kiek žemesnį, 3 metrų, aukštį išbandė Artūras Orlauskas. Su trenere Jolanta prisirišę prie kojų nuotaikingus, heliu užpildytus spalvingus balionus jie į vandenį šoko vadinamu ožiuku. Ne vienas komisijos narys pasigedo aukščio ir rekomendavo kitą kartą Artūrui išbandyti kiek aukštesnį bokštelį ar tramplyną. Tačiau nedidelio ūgio humoristas juokavo, kad 3 metrų aukštį jis renkasi ne šiaip sau. „Mes ruošiamės olimpiadai, o ten reikia šokti nuo 3 metrų. 5 ir 7,5 tai čia pasižaidimas“, – atkirto jis. Komisija duetui skyrė 7,5 balų įvertinimą.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Artūras Orlauskas

Paskutinis vakaro šuolininkas Sezzy nusprendė įrodyti, kad finalinio šuolio laukti buvo verta. Nuo 5 metrų aukščio su nedideliu tramplynu pasirinkęs šokti muzikantas surengė tikrą cirką – į vandenį jis šoko trise, drauge su Ligita Malinauskaite ir Benediktu Žemaičiu. Kolektyvą komisijos nariai vertino nuo 7,5 iki 8,5 balų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Laidos „Šuolis“ akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Sezzy

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius