Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Di Archy“ magai planuoja scenoje hipnotizuoti žmones

Ar įmanoma, kad mus kažkas valdo mums to nežinant? Kas gali įsiskverbti į mūsų pasąmonę? Kuo ypatinga ir pavojinga hipnozė? Į šiuos klausimus šį vakarą „Auksinėje blykstėje“ atsakys pramogų pasaulio atstovai, milijonus susikrovę verslininkai ir psichoterapeutai, žinantys ne tik mįslingosios hipnozės taikymo galias, bet ir pavojus.
„DiArchy“ komandos nariai
„DiArchy“ komandos nariai / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Hipnozė

Įvairiais triukais ir rekordais išgarsėję magijos teatro „DiArchy“ žvaigždės Diana ir Arvydas Gaičiūnai pasakojo apie planus imtis estradinės hipnozės. „Auksinės blykstės“ studijoje, užvirus diskusijai tarp medicininę ir estradinę hipnozę taikančių laidos dalyvių, lietuvių magai buvo priversti gerokai pamąstyti, ar sugebės hipnotizuoti žmones scenoje, nepakenkdami jiems. Magijos teatro „DiArchy“ artistai atskleidė, kad mokėsi skverbimosi į žmogaus pasąmonę paslapčių pas garsų estradinės hipnozės taikytoją Rusijoje. Anot Dianos ir Arvydo Gaičiūnių, jie, skirtingai nei psichoterapeutai, nesiskverbia taip giliai į žmogų, kad jam galėtų pakenkti.

Tačiau labiausiai „Auksinės blykstės“ vedėjus Živilę Vaškytę ir Kristupą Baublį nustebino ne lietuviškųjų magų pasiryžimas imtis hipnozės scenoje, bet jų atminties ribos. Žaidžiant žaidimą „Amnezija“, kai svečiams pateikiami faktai iš jų gyvenimo ir tikrinama jų atmintis, Diana ir Arvydas Gaičiūnai nustebino tuo, kad nesugebėjo tiksliai atsiminti nė vieno iš savo pasiektų rekordų laiko. Magijos teatro „DiArchy“ artistai negalėjo atsakyti net minučių tikslumu, kiek išbuvo užsišaldę lede ir be oro išbuvę po vandeniu.

Įdomūs svečiai, jų pateikiami netikėtumai bei visa tiesa apie hipnozę – jau penktadienį 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius