Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausias labdaros projektas Lietuvoje „Išsipildymo akcija 2009“ pradėjo trečią etapą

Gruodžio 1 dieną, iki įspūdingo „Išsipildymo akcijos 2009“ finalo likus mažiau nei mėnesiui, startuoja trečiasis labdaros projekto etapas. Kartu su kalendorine žiema TV3 ir SEB banko inicijuojama akcija kvies aukoti 10 skaudžių istorijų.
„Išsipildymo akcijos“ logotipas
„Išsipildymo akcijos“ logotipas / TV3 nuotr.

„Spalio viduryje prasidėjusi akcija, taip kaip ir pernai, pirmąjį etapą skyrė programai „Galimybė gyventi geriau“. Jo metu suaukotų lėšų dėka 25 globos įstaigų vaikams buvo suteikta psichologinė pagalba, ugdomi socialiniai įgūdžiai. Antrajame etape skyrėme dėmesį įvaikinimo problemai ir skatinome  žmones pagal kiekvieno galimybes dovanoti vaikams šilumą ir rūpestį. Trečiojo etapo metu pristatysim dešimt naujų istorijų ir padėti galėsime aukodami vaistams, reabilitacijai ir kitiems būtiniems daiktams. Be to, taip, kaip ir pernai, kviesime padėti didžiosioms Lietuvos ligoninėms įsigyti taip trūkstamą ir iš valstybės lėšų nesulaukiamą naują techniką, kuri padės išgelbėti tūkstančius gyvybių“, – „Išsipildymo akcijos 2009“ etapus pristato projekto koordinatorė Jolita Vitkauskaitė.

Jau nuo gruodžio 15 dienos TV3 žiūrovai kasdien specialiose per TV3 Žinias rodomose laidelėse susipažins su sunkiais mažaisiais ligoniais, su jų skausmingomis istorijomis. Likimo nuskriausti mažyliai, kurių gydymui ar slaugymui yra reikalinga speciali pagalba bei vaistai, prašys visuomenės paramos ir atjautos.

„Pernai mes visi kartu padėjome net trylikai išskirtinių atvejų. Visi vaikai sulaukė paramos, o dvi didžiųjų miestų klinikos – medicininės įrangos. Vilniaus universitetinei vaikų ligoninei dar šį pavasarį iš „Išsipildymo akcijos“ skirtų lėšų už 186 909 litus buvo nupirktas lazeris, o Kauno medicinos universitetinei ligoninei diagnostikos aparatas, kurio kaina siekė beveik pusę milijono – 499 800 litų. Šiemet taip pat sieksime padėti specialių istorijų mažiesiems herojams ir Lietuvos gydymo įstaigoms“, – trečio „Išsipildymo akcijos“ etapo tikslus pasakoja J.Vitkauskaitė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius