Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžioji TV6 pavasario staigmena – Vytauto ir Gyčio Šapranauskų tandemas

TV6 pristato „TV šeško“ premjerą, kurios vedėjai, o greičiau – personažai, bus artimiausi žmonės – tėvas ir sūnus. Ir ne bet kokie tėvas ir sūnus – Šapranauskai.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Bene kiekvienam Lietuvos žmogui pažįstamas Vytautas Šapranauskas vedėjo kėdę dalinsis su mažiau visuomenei pažįstamu sūnumi Gyčiu. Pats Vytautas ne kartą prisipažino, kad jis niekada nestūmė savo sūnaus į aktorystę ar televiziją ir iki šiol pabrėžia, kad Gyčio sugebėjimus pastebėjo prodiuseris Rolandas Skaisgirys. Jis ir pakvietė jaunąjį Šapranauską į TV6 laidą „TV šeškas“. Šį vyrišką tandemą, be jokios abejonės, lydės dieviško grožio merginos, praneša TV3.

Laidos kūrėjai žada itin intriguojančius pokalbius ir neeilinio humoro dozę visais ilgojo TV6 savaitgalio vakarais nuo penktadienio iki sekmadienio. V. Šapranauskas laidos dalyvius provokuos įžūliais, kartais tiesmukais, kartais atvirai humoristiniais klausimais, privers pašnekovą atskleisti tai, ko sakyti jis net neketino.

„Tai – aštrių pokalbių, dažnai juodo humoro laida, kurioje be abstrakčių reikalų bus aptarinėjami ir laidos herojų, ir svečių mėgstami bei nemėgstami dalykai“, – žada laidos kūrėjai.

„TV šeško“ pašnekovų ratas itin platus. Vedėjai pasiryžę iškamantinėti, o kartais tiesiog lengvai paplepėti su bet kokio rango ar profesijos atstovais. Laidos kūrėjai pažadėjo, kad artimiausiu metu TV6 žiūrovai „TV šeške“ pamatys populiariausius Lietuvos žmones, tokius kaip Marijonas Mikutavičius, Nijolė Pareigytė, Evaldas Jaras ir Larisa Kalpokaitė.

Kiekvienoje laidoje laukia ir intriguojančios pažintys su merginomis, kurios varžosi dėl teisės būti naujojo TV6 televizijos „Sexteto“ narėmis. Provokuojantys Gyčio ir Vytauto klausimai bei įvairūs testai tikrins merginų sumanumą ir drąsą – savybes būtinas šauniojo šešetuko dalyvėms.

Naujosios laidos „TV šeškas“ humoras TV6 eterį užlies jau netrukus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius