Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Didžiųjų pokyčių“ dalyvė: vyras manęs nevertas!

TV3 realybės šou „Didieji pokyčiai“ dar vieną projekto dalyvę iš bjauriojo ančiuko pavertė kerinčia gulbe. 46-erių vyro paliktai dviejų vaikų mamai Daliai Elenai Abromavičienei projektas tapo tramplinu į naują – gražų ir laimingą – gyvenimo etapą.
Didieji pokyčiai
Didieji pokyčiai / LNK nuotr.

„Jau seniai nepasitikiu savimi, bijau net pažiūrėti į veidrodį. Kasnakt užmiegu su ta pačia mintimi – kodėl vyras iškeitė mane į kitą?“ – vos sulaikydama ašaras prieš projektą kalbėjo Dalia.

Gyvenimas šios moters nelepino. Vyrui ji buvo daugiau tarnaitė, nei mylima žmona. Meilių žodžių iš sutuoktinio lūpų, romantikos ir švelnumo ji taip pat nesulaukdavo, tačiau didžiausias smūgis moteriai buvo jo išdavystė.

Dalia neslepia: čia ji atėjo tam, kad savo vaikų tėvui sukeltų pavydą, išdrįsusi pasikeisti! „Dėkoju Dievui už suteiktą šansą parodyti mane paniekinusiam ir įskaudinusiam vyrui, ko esu verta!“ – ryžtingai kalbėjo Dalia.

Plastikos chirurgas Darius Radzevičius grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje „Sugihara“ giliomis raukšlėmis išvagotam moters veidui atliko tempimo ir akių vokų pakėlimo operaciją. Toksinu, botulinu ir specialiais užpildais jis padarė veidą skaistų – Diana vėl spinduliuoja jaunyste.

Odontologijos klinikoje „Denticija“ moteriai buvo atliktas išsvajotas estetinis dantų plombavimas, dabar ji gali šypsotis akinama šypsena. Sporto treneriai, mitybos specialistai, stilistai – visi susivienijo tam, kad Dalia pradėtų gyvenimą iš naujo. Įpročių formavimo konsultantas Šarūnas Navickis savimi nepasitikinčiai įskaudintai moteriai padėjo pakeisti požiūrį į save – iš naujo save pamilti.

„Jaučiuosi lyg gimusi antrą kartą. Esu neapsakomai laiminga ir galiu eiti aukštai iškėlusi galvą – aš graži!“ – neslėps džiaugsmo Dalia, kurios istoriją TV3 rodys birželio 22 dieną, 20 val.

Moteris, atėjusi į projektą tam, kad sukeltų buvusiam vyrui pavydą, per finalą buvo įsitikinusi – toks vyras jos nevertas!

„Ji atrodo kaip Holivudo žvaigždė“, – priblokšti neįtikimų išvaizdos pokyčių sakė Dianos kolegos ir draugai, o dukra nebesulaikė džiaugsmo ašarų.

Dar viena iš naujo gimusios moters istorija – laidoje „Didieji pokyčiai“ jau šį trečiadienį, birželio 22 dieną, 20 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius