Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Daiva Urbonavičiūtė ves TV laidą apie namų interjerą

Ruduo – pats tinkamiausiais laikas ne tik atversti švarų puslapį po vasaros atostogų ir pramogų, bet ir atnaujinti savo namų interjerą. TV3 televizijos žiūrovams susitvarkyti su šia užduotimi padės atsinaujinusi laida „Laikas keistis“ su naująja vedėja – dizainere Daiva Urbonavičiūte.
Daiva Urbonavičiūtė
Daiva Urbonavičiūtė / TV3 nuotr.

Pilna energijos ir naujų idėjų Daiva laidos dalyviams padės ne tik pakeisti jų namų interjerą, bet ir sukurti harmoniją erdvėje, kurioje praleidžiame daugiausia laiko. Pozityvaus gyvenimo būdo šalininkė leisis į dalyvio namų pasikeitimų maratoną, siūlydama netradicinius sprendimus. „Laikas keistis“ dalyviams gelbės ir specialistai, kurie padės susidoroti su iškilusiomis problemomis, kurių tikrai netrūksta statybos darbuose.

TV3 žiūrovai taip pat išvys dizainerių kurtus interjerus, išgirs daug patarimų į ką reikia atsižvelgti ir nuo ko pradėti darbus. „Dizainerio darbas su užsakovu prasideda nuo kavos puodelio. Svarbiausiais aspektas – daug kalbėti ir išgirti ko žmogus nori, ką mėgsta, kur dirba, kaip gyvena, kas lemia jo sprendimus. Tai psichologinis darbas, kuriame labai svarbu girdėti žmogų – tik tada galima sukurti aplinką, kuri jį harmonizuotų“, – sako D.Urbonavičiūtė.

„Apsisprendus remontuoti namus reikia susirinkti informaciją – perskaityti nemažai žurnalų, peržiūrėti jau kurtus interjerus bei dizainerių darbus. Pamačius patinkantį interjerą reikia paklausti savęs – kas man čia patinka, ar aš galėčiau miegoti ant tokios lovos, ar man būtų patogi tokia virtuvė. Reikia atsiminti, kad kiekvienas interjeras turi šeimininkui kelti tik teigiamas emocijas – nesvarbu ar tai patinka mamai, tėčiui, bendradarbiui – tai turi būti svarbu tik tiems, kurie gyvens toje erdvėje“, – pataria Daiva.

TV3 laida „Laikas keistis“ paneigs mitus, jog remontas užtrunka ištisą amžinybę ir kad jį pradėjus būtina išvykti iš namų. Žiūrovai pamatys, kaip greitai ir be didelių pastangų galima sukurti visiškai naują erdvę namuose, kuriuose jau niekas nestebina. „Žmonėms pažadu kitokį požiūrį į namų erdvę, dekoravimą ar net spalvų pasirinkimą – svarbiausia nebijoti eksperimentuoti. Interjere yra labai daug niuansų, bet tai yra smagiausias žaidimas. „Laikas keistis“ iš tiesų yra toks laikas, kai reikia keisti požiūrį, gyvenimo būdą ar tiesiog atkreipti dėmesį į mus supančias detales“,  – tikina D.Urbonavičiūtė.

Laida „Laikas keistis“ – sekmadieniais 9.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius