Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

D.Montvydas ir A.Kavaliauskaitė pagaliau pavergė komisiją

Vėlyvą trečiadienio vakarą įvykusiame „Žvaigždžių duetų“ filmavime dažnai pro šalį savo pasirodymais prašaunanti pora – dainininkas Donatas Montvydas ir žurnalistė Akvilė Kavaliauskaitė – pagaliau susilaukė komisijos komplimentų.
Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ akimirka
D.Montvydas ir A.Kavaliauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laidos metu pora dainavo nuotaikingą kūrinį ir varžėsi, kuris garsiau sudainuos, ilgiau ištęs natą ar tyliau sušnabždės. Dainuodami kūrinį, kurį kadaise šiame projekte atliko Daura Zenkevičiūtė ir Vaidas Baumila, Donatas ir Akvilė krėtė vienas kitam šunybes, šoko, atliko visokius triukus ir gera nuotaika užkrėtė komisiją.

„Aš jus sveikinu, lenkiuosi prieš tą žmogų, kuris jums išrinko šią dainą – ji puikiai atitiko jūsų charakterius“, – sveikino režisierius Vytenis Pauliukaitis.

„Labai labai dėl jūsų džiaugiuosi. Buvo sąstingis, o šiandien pagaliau pratrūkot, prasprogot, viskas buvo puikiai sugalvota“, – duetą gyrė aktorė Kristina Kazlauskaitė.

„Šiandien mus visus nušovėt... Šiandien jūs atskleidėte savo tikruosius talentus. Sveikinu, turit nuostabius balsus ir begalinį potencialą. Šiandienos kontekste mano dešimtukas stipriausias“, – gyrė komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis, porą dar paerzinęs, kad šiandien po komisijos pasisakymų šie neturėsią prieš ką protestuoti.

„Buvote žavūs. Kartais Akvilei vaidybos įgūdžių pritrūkdavo, bet visais kitais atvejais jūs šiandien nustebinot ir prikaustėt dėmesį“, – taip pat gyrė Inga Valinskienė.

Po komisijos pasisakymų D.Montvydas pažadėjo, kad šis pasirodymas taps atskaitos tašku ir kad kiti jo ir Akvilės pasirodymai turės būti ne ką prastesni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius