Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovilė Filmanavičiūtė tapo „Žvaigždžių duetų“ komisijos nare: gailesčio nebus

Lapkritį į eterį grįžtantis muzikinis šou „Žvaigždžių duetai“ šį sezoną stebins ne tik dalyvių įvairove, bet ir atsinaujinusia komisija. Šįmet joje savo pozicijas ir toliau išlaikys atlikėja Rūta Ščiogolevaitė bei prodiuseris Stanislavas Stavickis-Stano, o prie jų prisijungs atlikėjas Merūnas Vitulskis bei pirmą kartą į komisijos kėdę sėdanti atlikėja ir reklamos kūrėja Dovilė Filmanavičiūtė.
Dovilė Filmanavičiūtė
Dovilė Filmanavičiūtė / Ugnės Henriko nuotr.

Sulaukusi pasiūlymo pasireikšti prie komisijos stalo, atlikėja nedvejojo.

„Na, tas garbėtroškiškumas vis tiek padaro savo... pagalvojau – jau botagu pasišvaistyti tai tikrai mėgstu, o kai galima ne tik pamalti liežuviu, bet dar ir pajusti tą valdžios skonį, tai kur jau čia... Tada aš – pirma eilėj!“ – juokėsi Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep.

Dovilė Filmanavičiūtė jau spėjo pagarsėti kaip atvirai savo nuomonę net ir nepatogiais klausimais reikšianti moteris. Atlikėja tikina, kad tai nepasikeis ir „Žvaigždžių duetuose“.

„Manau, kad man pakankamai gerai sekasi besišypsant ir ramiu tonu žmonėms pasakyti, ką jie daro blogai. Jei rezultatas bus toks, kurį verta kritikuoti, tikrai tai darysiu pakankamai ryškiai ir net aštriai“, – intrigavo Dovilė Filmanavičiūtė.

„Projekte yra dalyvavę labai daug įkvepiančių žmonių, iš kurių galima mokytis – tarkim, Katažina Zvonkuvienė ar Tadas Rimgaila. Bet jei žiūrėsiu į kokį Radžį su savo dviratukais, tada jau žodžių į vatą nevyniosiu“, – pridūrė ji.

Ugnės Henriko nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė
Ugnės Henriko nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė

Ko, komisijos narės akimis, reikia geram pasirodymui?

„Aš tikrai labai smarkiai atsižvelgsiu į pasirodymo idėją, nes manau, kad tai yra pats svarbiausias dalykas. Dar man labai svarbu jos šviežumas. Nenoriu pradėti špilkuoti per anksti, juk norisi projektą pradėti geromis nuotaikomis“, – užtikrintai atsakė Dovilė Filmanavičiūtė.

Į klausimą, kas atlikėjai naujame amplua bus didžiausias iššūkis, ji ir vėl atsakė netikėtai bei visiškai atvirai.

„Man iššūkis bus nesivaipyti ir nesimaivyti išgirdus kažką, kas galbūt nėra priimtina mano skoniui. Jei aš galvosiu, kad tai nėra visai skoninga, tai bijau, kad mano veido išraiškos tikrai nudžiugins žiūrovus... Nors pasisakyti korektiškai man ir pavyksta, bet veidą suvaldyti – ne visada“, – nusijuokė moteris.

Kad ir kokį savo reiklumą ir aukštus standartus deklaruotų komisijos nariai, neretai nutinka ir taip, kad dalyvių įvairiuose projektuose yra pasigailima, o kartais komisija balus skiria su vadinamuoju „avansu“. Apie tokius atvejus Dovilė Filmanavičiūtė teigia net nesvarstanti.

„Ateidami į tokį projektą žmonės turėtų suprasti, kad eina ne į kažkokią labdaros akciją, kur jų turėtų gailėti. Ir ta kritika, kai yra ir sveikai išsakyta, ir sveikai priimta, tik padeda tobulėti“, – kalbėjo ji.

Pažintis su naująja komisijos nare leidžia suprasti – sezonas bus kaip niekad įdomus ir audringas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius