Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dramatiškas „Žvaigždžių duetų“ pusfinalis: iškrito Natalija Bunkė su Martynu Vaidotu ir dar viena pora

Sekmadienio vakarą nugriaudėjo lemtingas „Žvaigždžių duetų“ pusfinalis, kuriame paaiškėjo keturi duetai, po dviejų savaičių susikausiantys projekto superfinale. O šios laidos galutiniai rezultatai nustebino ne vieną.
Natalija Bunkė ir Martynas Vaidotas
Natalija Bunkė ir Martynas Vaidotas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Iš šešių duetų sekmadienį su projektu turėjo atsisveikinti net du. Paskutinę vietą dar kartą užėmė jau ilgai rezultatų lentelės dugne karaliavę Natalija Bunkė ir Martynas Vaidotas.

Visgi priešpaskutinėje vietoje liko ir su projektu atsisveikino duetas, kurį mylėjo tiek žiūrovai, tiek ir komisija – Gabrielė Martirosianaitė ir Jurijus Veklenko.

Paskutinę akimirką juos aplenkė Indrė Stonkuvienė ir Donatas Čižauskas, kuriuos komisija net yra pavadinusi blogiausiai dainuojančia projekto pora.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Žvaigždžių duetų“ akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Žvaigždžių duetų“ akimirka

Pusfinalyje iškritus N.Bunkei bei M.Vaidotui ir G.Martirosianaitei bei J.Veklenko, superfinale susitiks keturi duetai – Liepa Norkevičienė ir Simonas Storpirštis, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvanas Kvik, Irena Starošaitė ir Linas Lapėnas bei I.Stonkuvienė ir D. Čižauskas.

Lemtingo pusfinalio metu I.Stonkuvienė ir D.Čižauskas sulaukė daugiausiai žiūrovų palaikymo – net 3170 skambučių. Tai ir padėjo jiems pakilti iš priešpaskutinės rezultatų lentelės vietos ir užsitikrinti vietą superfinale. Keturių duetų finalistų tarpe jie liko ketvirti.

Trečiu numeriu į finalą pateko R.E.Mazurevičiūtė bei Ištvanas Kvik. Nuostabą sukėlė ir tai, kad pusfinalyje priešpaskutinę vietą žiūrovai skyrė iki šiol projekte visiškai lyderiavusiam duetui – L.Norkevičienei ir aktoriui S.Storpirščiui.

Vis dėlto puikūs ankstesniųjų laidų rezultatai galutinėje lentelėje jiems užtikrino antrąją vietą. Pirmuoju numeriu į finalą pateko I.Starošaitė ir L.Lapėnas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Žvaigždžių duetų“ akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Žvaigždžių duetų“ akimirka

Pasiruošti „Žvaigždžių duetų“ finalui visi keturi duetai turės dvi savaitės – tiesioginę finalo transliaciją LNK žiūrovai galės stebėti sausio 29 dieną. Jos metu ir paaiškės, kuris duetas iškovos Auksinio dueto titulą ir 10 000 eurų prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius