-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Teišerskytei šamanė išpranašavo trečią santuoką po 60-ies. Pranašystės pildosi?

Puiki karjera Seime, idealia vadinta šeima, mylimas bei mylintis vyras, jaukūs namai Kaune ir klestintis verslas. Lygiai prieš dvejus metus parlamentarė Dalia Teišerskytė dar tvirtai žinojo: ji turi viską, apie ką tik gali svajoti moteris. Abejonių ar blogų nuojautų, kad jos gyvenimo idilė laikina, kad vieną dieną šeimyninė laimė grius kaip kortų namelis, o vėliau prasidės tikras nelaimių maratonas, tikrai nebuvo.
Dalia Teišerskytė
Dalia Teišerskytė (dešinėje) / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Deja... Prieš pusantrų metų Seimo narės kasdienybę apkartinusi skandalų bei skaudžiausių  praradimų karuselė sukasi iki šiol.  Daugybės jėgų iš Seimo narės pareikalavo ne tik siaubinga žinia apie sutuoktinio  neištikimybę, bet ir   iki šiol nesiliaujantys  pasišaipymai iš jos, nacionalinės vertybės, titulo. Nervų ir bemiegių  naktų pareikalavo ir  gandais apaugusi avarija, ir baisus supratimas: tik laimingo atsitiktinumo dėka ji liko gyva!

Tačiau  D.Teišerskytė tiki:  „juodasis“ etapas nėra amžinas, o širdies žaizdos – gyja. Šį faktą patvirtina  jau vien tai, kad LNK laidos „Gyvenimas pagal moteris“ komandą ji pakvietė į jaukų savo butą  Kaune, prestižiniame Žaliakalnio rajone. Parlamentarė atvirai prisipažino: buvo metas, kai daugiausia laiko ji praleisdavo kukliame savo kambarėlyje  Seimo viešbutyje.  Po to, kai iškilmingai atšventusi  trisdešimtąsias santuokos metines, Dalia Teišerskytė sužinojo  apie vyro neištikimybę, grįžti į Kauną būdavo tiesiog nepakeliamai sunku.

Tačiau ne mažiau nei pastarųjų mėnesių  įvykiai asmeniniame D.Teišerskytės gyvenime bei   vieši jos „karai“ su kolega L.Karaliumi,  intriguoja ir neseniai pasirodžiusios žinios, jog šios moters  širdis – ir vėl užimta.  Į populiaraus renginio filmavimą atvykusi su inteligentišku vyriškiu  politikė sukėlė tikrą apkalbų audrą.

„Kadaise viena Sibiro šamanė man tikrai prognozavo aistringą meilę po 60-ties ir... trečiąsias vedybas“, – antradienį 21.00 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ atvirai prisipažins populiarioji Seimo narė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius