-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Du mėnesius badavęs Rytis Cicinas atsikratė 23 kilogramų

Nepriekaištinga išvaizda, it nulieta figūra – tokias scenos žvaigždes kasdien matome žurnaluose ir televizijos ekranuose. Žinomos moterys ne kartą viešai prisipažino, kad tobulos išvaizdos reikalauja scena, kurioje negražūs ir neliekni – nepageidaujami. Tad ką garsios scenos moterys ir vyrai daro, kad išlaikytų tobulomis vadinamas kūno formas?
Rytis Cicinas
Rytis Cicinas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vos 400 kilokalorijų per dieną ir minus 23 kilogramai, kuriuos prarado dainininkė Vaida Genytė. Arba du mėnesiai badaujant, per kuriuos dainininkas Rytis Cicinas neteko taip pat 23 kilogramų. Šio pirmadienio vakaro laidoje „Nuo... Iki...“ šeši garsūs scenos žmonės ne tik prisimins, kokių drastiškų dietų laikėsi norėdami atrodyti nepriekaištingi, bet ir išduos paslaptis – ką daro dabar, kad išlaikytų turimas kūno formas.

Tuo tarpu Europos ir pasaulio kultūrizmo, o taip pat fitneso žvaigždės lietuvės Elena Stasiukynienė bei Ilona Kokoš, stebinančios neįtikėtinomis kūno formomis ir ryškiais, vyriškais raumenimis, išduos, kas iš tiesų šiandien yra grožis, ir kaip to pasiekti. „Sportuoti pradėjau ne dėl dailesnės figūros, o bijodama likti neįgali“, – pasakos Elena Stasiukynienė paklausta, kodėl, būdama 40-ies, staiga pradėjo lankyti sporto salę, netrukus tapusia savotiška priklausomybe.

„Idealiausiai atrodo sportuojančios moters kūnas, su tinkamai išryškėjusiomis linijomis“, – teigs Lietuvos ir Europos fitneso žvaigždė, ne kartą prizines vietas laimėjusi sportininkė Ilona Kokoš.

160-ies ūgio, 58-ių kilogramų svorio moteris atrodo taip, kad jos raumenų galėtų pavydėti bent pusė Lietuvos vyrų. Tuomet, kai daugelis mūsų vakarais atsipalaiduoja, mėgaujasi vynu, alumi ar užkandžiais, du vaikus pagimdžiusi moteris pluša sporto salėje.

Tad kiek išlieja prakaito tos, kurios skina laurus kultūrizmo ir fitneso sporto pasaulyje, ar nuolat matomos scenoje?  Jau šį vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20,20 val., tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius