-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvi to paties vyro moterys atsitiktinai susipažino parduotuvėje

Kaip turi jaustis dvi moterys, susitikusios parduotuvėje ir sužinojusios, kad tą patį vyrą jos abi vadina savu? Istorijos pradžia tokios intriguojančios pabaigos nežadėjo.

Janina – našlė, užauginusi tris vaikus, prieš kelerius metus turguje susipažino su Petru (vardas pakeistas). Radę bendrą kalbą, netrukus pradėjo ne tik kartu gyventi, bet Alytaus rajone nusipirko ir trijų kambarių butą. Susituokė. Tačiau po vestuvių praėjus dviems savaitėms, Petrą tarsi kažkas pakeitė. Vyras pradėjo išgėrinėti, išvažiuodavo “į žvejybą”, kuri, pasak Janinos, kartais užtrukdavo net porą savaičių. Galiausiai padovanojo Janinai venerinę ligą.

Taip praėjo keli košmariški mėnesiai, kol Petras galiausiai išsikraustė. Bet vieną bendro buto kambarį užrakino, nors už komunalinius patarnavimus ir nemoka. Tad Janina ir kreipėsi į „24 valandas“, prašydama arba įkalbėti Petrą išsiregistruoti iš buto, arba prisiimti dalį mokesčių naštos.

Laidos kūrybinė grupė kartu su Janina leidosi į Petro paieškas. Buvo žinomas tik kaimo, kuriame jis dabar gyvena, pavadinimas, ir tai, kad vyras galbūt šiuo metu dirba parduotuvėje.

Toliau – kaip kine. Užėjus į pirmą pasitaikiusią kaimo parduotuvę ir paklausus, ar čia nedirba toks Petras, pardavėja patvirtino, kad dirba, tačiau čia pat suskubo pridurti, kad jo adreso neduos. Netrukus paaiškėjo, kad pardavėja – naujoji Petro sugyventinė, nieko nežinanti apie tai, kad vyro širdis oficialiai dar priklauso Janinai.

Gyvenimas kaip kinas laidoje „24 valandos” ketvirtadienį 16.40 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius