Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dvynukų seneliu tapsiantį Kastytį Kerbedį pasveikino ir Jazzu

Lietuvos šlagerių karaliumi vadinamas vienas mylimiausių šalies atlikėjų Kastytis Kerbedis – itin spalvinga asmenybė. Nors iš šono dainininkas gali atrodyti kiek ekscentriškas, šeimos narių teigimu – jis šeimyniškas žmogus. Todėl žinia, kad netrukus taps seneliu ne vienam, o net dviem mažyliams iš karto – itin džiuginanti.
Kastytis Kerbedis ir Justė Arlauskaitė-Jazzu
Kastytis Kerbedis ir Justė Arlauskaitė-Jazzu / Stop kadras

Jau daugiau nei tris dešimtmečius K.Kerbedis gerbėjus žavi ne tik savo įspūdingu balsu, bet ir uždegančia energija scenoje. Dėl šios priežasties artėjantis šventinis atlikėjo turas po didžiausias Lietuvos arenas – itin laukiamas renginys, kuriame bus galima išgirsti tokias hitais tapusias dainas, kaip „Sakale, lėk“, „Sustok, traukiny“, „Violeta“, „Tau žadėtas“ ir kitas.

Šį šeštadienio rytą kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“, padedami profesionalaus virtuvės šefo Reinaldo Janonio skanius ir netikėtus pusryčius artėjančio turo proga K.Kerbedžiui gamins artimi žmonės – jauniausioji dukra Konstancija Kerbedytė, muzikos vadybininkai Lauras Lučiūnas ir Evelina Butkutė, dainininką sveikins ir netikėtai pasirodžiusi atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Stop kadras/Kastytis Kerbedis laidoje „Virtuvės istorijos“
Stop kadras/Kastytis Kerbedis laidoje „Virtuvės istorijos“

Tačiau proga sveikinimams – dviguba, mat K.Kerbedis gyvena ne tik turo, bet ir šeimos pagausėjimo laukimu. Pats būdamas iš dvynukų šeimos, netrukus dainininkas taps seneliu iš karto net dviem mažyliams.

„Čia buvo labai netikėta žinia, bet labai laukta. Esam labai laimingi, o tėtis iš viso devintame danguje“, – kulinarinėje laidoje pasakos atlikėjo dukra, pianistė K.Kerbedytė.

„Jis yra labai šeimyniškas, labai šiltas žmogus. Man labai keista, kai apie jį šneka, kad jis arogantiškas. Aš visiems linkėčiau tokio tėčio. Aš pati sau pavydžiu, kad tokį jį turiu ir visai ne todėl, kad jis yra žvaigždė“, – dar pridurs mergina.

Stop kadras/Reinaldas Janonis
Stop kadras/Reinaldas Janonis

Netikėtos staigmenos laidoje „Virtuvės istorijos“ sulaukęs K.Kerbedis iš pradžių atrodys kiek pasimetęs, tačiau vėliau šypsodamasis dalinsis gyvenimo džiaugsmais: „Taip, mes šeimoje laukiame dvynukų!“.

Linksmą ir atvirą K.Kerbedžio, jo šeimos ir artimųjų interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų televizijos žiūrovai išgirs jau rytoj, šeštadienį, 9 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius