Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas save vadina vieniša motina

Šį sekmadienį „Auksinėje savaitės blykstėje“ svečiuosi tie, kuriuos šiemet persekiojo žurnalistai, fotografų blykstės ir net teisėsaugos pareigūnai. Laidoje svečiuosis geltonosios spaudos numylėtiniai, vakarėlių liūtai ir tie, kurie puikiai žino, ką reiškia sirgti žvaigždžių liga.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.

Labiausiai „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjus nustebino pokalbis su Egidijumi Dragūnu. Nors buvo pakviestas kaip geltonosios spaudos džiaugsmas, pateikiantis visuomenei gardėsių – triukšmingų skandalų, grupės SEL lyderis teigė atėjęs parodyti savo kitos pusės. Dainininkas tikino esąs visai kitoks, nei jį parodo spauda, pilna tuštybės, purvo ir skandalų. Jam norisi atsvaros. Vyras atvirai pasakojo, kaip jo gyvenimą iš esmės pakeitė sūnus, rūpinimasis juo. Jis įgijo daugiau atsakomybės, pakeitė aplinką ir draugus. Dabar E.Dragūnas bendrauja su tais, kurie turi vaikų. „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjus nustebino dar viena jo frazė: „Aš irgi esu vieniša motina, tik iš kitos pusės – tėvas.“

Paklaustas, ar tikrai gali būti savo sūnui pavyzdys, Egidijus pamąstęs atsakė, kad tikisi, jog kada nors tikrai bus toks, kuriuo sūnus galėtų didžiuotis. Į klausimą, kodėl Andrius Mamontovas niekada neįsivelia į tokius skandalus, o Egidijus Dragūnas – nuolat, „Auksinės savaitės blykstės“ svečias atsakė, kad priežastis turbūt yra ta, kad A.Mamontovas jau dvidešimt metų nevartoja alkoholio. Paklaustas, ar ne laikas būtų atsisakyti svaigalų, Egidijus nusijuokęs atsakė: „Gal...“ Juo labiau kad ir pats pripažino prisidirbantis tik tada, kai stipriai prigeria, –  tada būna labai taiklus.

E.Dragūnas „Auksinėje savaitės blykstėje“ pasakojo juokęsis iš prodiuserių Bendžių, kurie guodėsi, kad šiais laikais neįmanoma pragyventi iš muzikos, nes atlikėjams mokami du tūkstančiai litų. Skandalais pagarsėjusio atlikėjo manymu, tikrai įmanoma gyventi iš muzikos Lietuvoje. Jis tvirtino gaunantis dešimt ir dvidešimt kartų daugiau už koncertą ir jau septyniolika metų gyvenantis iš šios veiklos. Jei kas lieptų to atsisakyti, Egidijui tai būtų sunkus ir skausmingas uždavinys.

Ne tik apie dabartinį, bet ir apie ankstesnį gyvenimo periodą, vaikystę bei laikus, kai sirgo žvaigždžių liga, E.Dragūnas pasakos jau šį sekmadienį 19.30 val. „Auksinėje savaitės blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius