-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Egidijus Knispelis stoja prie kasdieninės LNK laidos „24 valandos“ vairo

Naujajame LNK sezone prie laidos „24 valandos“ vairo stos garsus TV žurnalistas Egidijus Knispelis. Kartu su penkių jaunų bei energingų žurnalistų komanda E.Knispelis LNK žiūrovams ruoš net penkias laidas per savaitę.
Egidijus Knispelis
Egidijus Knispelis / LNK nuotr.

Laida praneš kasdienines Lietuvos aktualijas, nušvies pačius karščiausius įvykius visuomenės gyvenime. „24 valandų“ komandai iškelti aukšti reikalavimai – ne tik kalbėti apie problemas, bet ir keisti pačią situaciją, būti įvykių centre ir kovoti už teisingumą.

Studijoje E. Knispelis aptarinės susidariusią situaciją su laidos svečiais ir ieškos sprendimo, kaip padėti žmogui. Žiūrovai patys galės asmeniškai susisiekti su laidos žurnalistais ir bendrauti jiems rūpimais klausimais.

„Būsime greitosios pagalbos grupė visiems gyvenimo atvejams. Jeigu turite problemą, kurios nesugebate išspręsti, paskambinkite mums. Mes ne pranešinėsime apie problemas, o jas spręsime. Jeigu nepajėgsime, paaiškinsime, kodėl. Lietuvoje yra daug žmonių, patekusių į įvairias nemalonias konfliktines situacijas. Mes dirbsime jiems“, – sako Egidijus Knispelis.

Dramos, kriminalai, neteisybė ir Lietuvos žmonių gyvenimai – kiekvieną darbo dieną atsinaujinusioje LNK laidoje „24 valandos“.

„24 valandos“ su Egidijum Knispeliu – naujajame LNK sezone. Junkis ir tu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius