Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ekstrasensų mūšio“ dalyviai pravirkdys Viktoriją Perminaitę

Rytoj 19.40 val. „Ekstrasensų mūšyje“ – netikėtos dainininkės Viktorijos Perminaitės ašaros ir atskleistos paslaptys. Vieni aiškiaregiams atiduoda savo likimą, kiti prieš paranormalius reiškinius užmerkia akis. TV3 laidoje pasirodžiusi žavi atlikėja manė, kad jai mistiško projekto dalyviai nupieš ateitį ir patars, kurį kelią ji turėtų pasirinkti, tačiau viskas šį ketvirtadienio vakarą pasisuks kita linkme.
Viktorija Perminaitė
Viktorija Perminaitė / TV3 nuotr.

„Ekstrasensų mūšio“ dalyviai stengsis ne tik numatyti Viktorijos ateitį, bet ir knaisiosis jos praeityje. Kai aiškiaregiai pradės pasakoti apie slapčiausias dainininkės sielos kerteles, ji nesugebės sulaikyti ašarų.

„Eidama čia aš tikėjausi, kad jie pasitelks chiromantiją ir pagal mano delno linijas pasakys tam tikrus gyvenimo faktus – kiek gyvensiu, kada ištekėsiu, kada pirmo vaikelio susilauksiu. Arba kad tu dainuok, arba nedainuok. Tu geriau eik dirbti tai, arba tai. O po viso šito seanso galiu pasakyti, kad į mano vidų įlindo ir įlindo giliai“, – atviraus priblokšta Viktorija.

Ekstrasensai atskleis merginos patirtus išgyvenimus: skausmą, vienatvę, išsiskyrimą. Ne paslaptis, kad ne taip seniai iširo jos ir ilgamečio draugo santykiai.

Šio ketvirtadienio vakarą ir TV3 žiūrovų, ir laidos dalyvių laukia kitas ne mažiau jaudinantis eksperimentas. „Ekstrasensų mūšio“ dalyviai narplios prieš kelerius metus Klaipėdoje įvykusią tragediją, kai netoli stadiono buvo sumuštas futbolo sirgalius. Po kurio laiko vaikinas mirė draugės namuose. Teismų maratonas ir ilgas tyrimas tėvams ramybės ir atsakymų neatnešė – kaltieji dėl vaikino mirties taip ir nebuvo nustatyti. Todėl valstybė futbolo sirgaliaus tėvams turėjo sumokėti kompensacijas. Tačiau žuvusiojo tėvas nusprendė prašyti ekstrasensų pagalbos.

„Noriu žinoti, kas ir kodėl mirtinai sumušė mano mylimą berniuką“, – pagrindines priežastis, dėl ko kreipėsi į TV3 „Ekstrasensų mūšio“ laidą, aiškins ramybės nerandantis tėvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius