Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis emigruoja į Kolumbiją

Laida „Kažkas atsitiko“ praneša – netrukus Lietuva pasaulyje bus garsi ne tik krepšinio pergalėmis arba cepelinais, bet ir įstabaus grožio blondinėmis. Mat lietuvaičių gražuolių korporacija „Olialia“ netrukus įkurs nuosavą salą. Prabangią, teigiama LNK išplatintame pranešime spaudai.
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Su palmėmis, SPA centrais, viešbučiais, naktiniais klubais ir jachtomis. Laidai „Kažkas atsitiko” pavyko išsiaiškinti, kad sala tikriausiai bus dirbtinė, naujai supilta kažkur Viduržemio jūroje prie Graikijos krantų arba Indijos vandenyne, Maldyvų salyne. O iš paukščio skrydžio turistai pamatys salos kontūrus, kurie bus aukštakulnio batelio formos!

Vos tik pasklidus žiniai apie blondinių salą, užsienio žiniasklaida ėmė atakuoti šias tris dailias lietuvaites. Kokios paslaugos saloje bus teikiamos? Kiek kainuos kambarys viešbutyje? Ar į salą galės patekti kitokios plaukų spalvos moterys? Pavyduoliai iš karto ėmė kritikuoti šių veiklių blondinių projektą. Esą blondinių salos idėja diskriminuoja tamsiaplaukes, raudonplaukes ir kitokiaplaukes moteris! „Olialia“ mergaitės atrėžia: „Kodėl brunetės negali sugalvoti panašaus projekto?!“

LNK laida papasakos ir apie garsiausių Lietuvos žvaigždžių emigraciją. „Eurovizijoje“ blizgiomis trumpikėmis sužibėjęs „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis ir jo žmona grupės „Skamp“ vokalistė Erica Jennings jau netrukus iškeliaus į Kolumbiją.  Mat iš dainininko duonos šeimai pragyventi darosi vis sunkiau. Jurgis guodėsi, kad jį ir Ericą iš Lietuvos veja pilvotų valdininkų požiūris į muzikantus. Esą suprasdami vis blogėjančią Lietuvos gyventojų padėtį šie muzikantai savanoriškai atsisakė jiems priklausančių tėvystės išmokų, tačiau už pasiaukojimą gavo špygą! O štai Kolumbijoje Jurgis ir Erica ketina sužavėti garsiausius Kolumbijos muzikos prodiuserius. Juk Kolumbijoje yra net 44 milijonai gyventojų, o šalis garsėja dainininkais, tokiais kaip Shakira, be to, muzikos rinka ten gerokai didesnė.

Laida taip pat atskleis skandalingas Astos Valentaitės išvykos į Ispaniją aplinkybes, papasakos apie anekdotų karaliaus Raimondo Šilansko tėvystės planus bei tirs garsiausių Lietuvos krepšininkų konfliktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius