Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Vitulskienė: „Žmonės yra susiformavę nuomonę apie mane, kad esu tūpa, šlykšti fyfa“

„Arogantiškos replikos sąmojo forma apie mano sudėjimą, nestandartines linijas, vyrą po padu, atviras pasišaipymas, kad esu negraži“, – Erika Vitulskienė pripažįsta, kad aplinkoje, kuriame sukasi su vyru Merūnu Vitulskiu, yra arogantiškų žmonių.
Erika Vitulskienė
Erika Vitulskienė / Tomo Kaunecko („Ciklopas“) nuotr.

„Ir man tai – labai šlykštus bruožas“, – neslepia Erika. Tačiau jau sekmadienio LNK „Šokių ant ledo“ vakare iš visoms konkursinėms poroms pasiūlytos temos „Jausmai“ ji išsirinko būtent aroganciją.

„Tai – pakankamai ryškus bruožas, jį lengviau sušokti, – aiškina Erika. – Bet aš pati gyvenime visai nesu arogantiška. Nors, tiesą sakant, šito reikėtų klausti mane pažįstančių. Bet pažįstančių iš tikrųjų, ne iš žurnalų puslapių. Pamenu interviu, kuris sugriovė visą mano gyvenimą. Aš verkiau, ėjau iš proto, pamačiusi išėjusį žurnalą. Žmonės susiformavo nuomonę apie mane iš to interviu: kad esu tūpa, šlykšti, fyfa. Kai įstojau į universitetą, stebėjausi, kodėl manęs vengia kurso draugės. Paskui prisipažino, kad apie mano aroganciją nuomonę susidarė iš spaudos“.

Kaip Erikai Vitulskienei, kuri gyvenime yra linksma, draugiška ir maloni moteris, su partneriu Ukrainos dailiojo čiuožimo čempionu Andrejumi Bekhu pavyks įkūnyti arogantišką fyfą, žiūrovai pamatys sekmadienio „Šokių ant ledo“ laidoje.

Kitos projekto poros šoks savo kompozicijas vedini kitų jausmų. Dailiojo čiuožimo čempionatų prizininkė, profesionali trenerė Ramunė Satkauskaitė ir sportiškasis politikas Kauno vicemeras, Lietuvos patriotas Stanislovas Buškevičius dovanos džiaugsmą.

Daugkartinis Lietuvos čempionas, pasaulio jaunimo dailiojo čiuožimo čempionato dalyvis Tomas Katukevičius ir dainininkė, aktorė Vaida Genytė šoks „Meilę be atsako“.

Lietuvos čempionas, ledo akrobatas, aštuonerius metus JAV gyvenantis, o dabar Lietuvoje apsistojęs, mūsų moterų širdis džiuginantis Aidas Reklys ir profesionali sportinių šokių šokėja Katerina Voropaj pasirinko temą „Ne savam kailyje“.

Penkiskart Lietuvos čempionė, pasaulio ir Europos čempionatų dalyvė Gintarė Vostrecovaitė ir sportinių šokių šokėjas Vytautas Mackonis šoks apie rutiną, kai nebelieka jausmų.

Tituluota čiuožėja, „Mis Latvija“ Alisa Miškovska ir ledo ritulininką Petrą Nausėdą projekte pavaduojantis Andrius Butkus dovanos aistringą tango.

Daugkartinis Lietuvos čempionas, pasaulio ir Europos čempionatų dalyvis Saulius Ambrulevičius ir LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė. ant ledo rodys „Tuštumą“.

Dukart Lietuvos dailiojo čiuožimo vicečempionė Aida Rybalko ir verslininkas bei rašytojas Daumantas Mikučionis šoks meilės trikampį, o Rusijos sporto meistras Aleksejus Rogonovas ir verslininkė, TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė atliks šokį tema „Skausmas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius