-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ezopą per „Dviračio žvaigždę“ sveikino transvestitu tapęs aktorius A. Sakalauskas

Nuotykiais Tailande išgarsėjęs Seimo narys Linas Karalius neliko be dėmesio šou verslo ir politikos apdovanojimuose „Dviračio žvaigždė“, kurie bus rodomi balandžio 1-ąją per LNK. Chemikas Linas Karalius pretendavo gauti „Metų atradimo“ apdovanojimą už naują alkoholio formulę H2C5OH. Tokią neteisingą formulę Karalius užrašė vienos mokyklos moksleiviams.
G.Šapiro-Bilas ir A.Sakalauskas (dešinėje)
G.Šapiro-Bilas ir A.Sakalauskas (dešinėje) / LNK nuotr.

Šioje nominacijoje chemikui Karaliui konkurenciją kėlė fizikas Vilniaus meras Vilius Navickas, atradęs kiemsargio tvermės dėsnį „sniegas ištirpsta pats net ir nemokant kiemsargiams algos”. Kitas Karaliaus konkurentas  buvo sociologas Laimutis Pinkevičius, atradęs tobulos šeimos dėsnį – „kas nevedus buvo saldu 10 metų, apsivedus apkarsta per pusmetį“.

Tačiau komisijos narė Rūta Grinevičiūtė gynė Karalių, sakydama, kad jo atrasta formulė yra vegetariško alkoholio, nes Karalius yra vegetaras.

Atvykęs į „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimų ceremoniją, Linas Karalius nesislapstė ir į nominaciją sureagavo šmaikščiai: „Kai jūs mums taip linksminat, mums net apkalta nebaisi“.

Dainą apie draugą, pasiklydusį Tailando skersgatviuose, dainavo buvę Lino kolegos – grupė ŽAS. Čia pasirodė ir svečiai iš Tailando - transvestitai. Tarp transvestitų buvo ir moterimi tapęs aktorius Arūnas Sakalauskas. Priėjęs prie Karaliaus jis su akcentu  sakė: „Lebaš, Linai“.

„Dviračio žvaigždės“ apdovanojimai su Linu Karaliumi – balandžio 1-ąją, 19:10 val. per LNK. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius