Filmuojant vasarišką klipą TV žvaigždės maudėsi dažuose

Humoristas Vitalijus Cololo, pilantis mėlynų dažų lietų ant orų pranešėjo Naglio Šulijos skėčio, geltonais raštais veidą išsimarginęs aktorius Džiugas Siaurusaitis, spalvotais dažų milteliais besimėtantys aktoriai Jūratė Budriūnaitė ir Anicetas Gendvilas, tarp margaspalvių pliūpsnių šėlstantys keliautojai Vytaras Radzevičius, Martynas Starkus, realybės šou „2 Barai“.
Vaida Skaisgirė, Vitalijus Cololo ir Gerda Stiklickienė
Vaida Skaisgirė, Vitalijus Cololo ir Gerda Stiklickienė / Vytauto Dranginio nuotr.

Gyvenimas greitkelyje“ vedėja Vaida Skaisgirė, „TV Pagalbos“ gelbėtojai Gerda Stiklickienė, Sandra Žutautienė, Arnas Švilpauskas ir dešimtys šokėjų – šiuos išskirtinio vasaros sezono klipo vaizdus TV3 žiūrovai jau spėjo pamatyti televizijos eteryje.

„Stengėmės, kad būtų spalvota, šilta ir vasariškai gražu. Šiuo klipu norėjosi pasidžiaugti pakankamai trumpu šiltuoju periodu Lietuvoje. Norėjosi išsprogdinti didžiulius pliūpsnius spalvų, šviesų, šilumos ir daug juoko. Žmonės, kuriuos žiūrovai mato klipe visi kartu stengėsi sukurti geriausią vasarišką kokteilį, dovanodami pozityviausias emocijas“, – pasakoja vasaros klipo režisierius-prodiuseris Mindaugas Rainys.

Vytauto Dranginio nuotr./Klipo filmavimas
Vytauto Dranginio nuotr./Klipo filmavimas
Vytauto Dranginio nuotr./Džiugas Siaurusaitis
Vytauto Dranginio nuotr./Džiugas Siaurusaitis

Žvaigždėms teko originalūs vaidmenys. Ar garsūs žmonės neišsigando, sužinoję, kad teks ne tik šokti, bet ir taškytis dažais? „Iki filmavimo dienos klipo herojai nelabai žinojo, kas jų laukia, taigi gavo šiokią tokią smūginę terapiją, – šypsosi M.Rainys, – bet žinant, kad diena šilta, kad yra kur nusiprausti, niekas pergyveno, o tiesiog prisiminė vaikystę. Kada gi dar turėsi galimybę nerūpestingai pasisvaidyti dažais?“

Kiekvienos klipe matomos spalvos pliūpsnis turi prasmę. „TV Pagalba“ asociuojasi su raudona spalva, išgirdus „Naisių vasaros“ pavadinimą kyla asociacijos su žaliais laukais ir mažais kaimeliais, mėlynas lietus ir Naglis Šulija – taip pat akivaizdi sąsaja. O Džiugą Siaurusaitį nusprendėm išmaudyti geltonuose dažuose tiesiog dėl geros emocijos“, – atskleidžia klipo režisierius-prodiuseris.

Vytauto Dranginio nuotr./Vytaras Radzevičius
Vytauto Dranginio nuotr./Vytaras Radzevičius

Šią vasarą – gardžiausias eterio premjerų kokteilis, kuris jau nuo gegužės 30 dienos leis mėgautis ryškiausiomis sezono spalvomis. Gyvenimiškų situacijų, nesusipratimų ir iki ašarų juokingų kuriozų kupinas kultinis serialas „Svotai“ įtrauks pirmadieniais-ketvirtadieniais 20 val. Dėmesio centre – maža mergaitė ir ją auklėti mėginančios dvi senelių poros, skirtingos lyg diena ir naktis. Serialą įgarsins žiūrovų mylimi eterio balsai – sutuoktiniai aktoriai Džiugas Siaurusaitis ir Lina Rastokaitė.

Nauja pramoginė laida „Sofos ekspertai“ antradieniais dovanos unikalią galimybę pro rakto skylutę pažvelgti į skirtingų šeimų namus ir pamatyti, kokios aistros užverda susibūrus prie televizoriaus ekrano. Kaip televizijos laidas žiūri vaikai?

Ką apie tuos pačius eterio herojus mano senjorai, o ką – žinomų žmonių šeimos? Kurios įžymybės filmavimo kameras įsileis į savo namus, bus atskleista jau netrukus. Žiūrėdami „Sofos ekspertus“ žiūrovai atpažins patys save. O į save pasižiūrėti iš šono juk visuomet labai įdomu.

Suradus Joninių paparčio žiedą, realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ įtrauks į veiksmą netikėtose vietose – greitkelyje Kaunas-Klaipėda įkurtuose dviejuose baruose – grill bare ir picerijoje, kuriuose plušės dvi dalyvių komandos. Šioms vadovaus televizijos eterio žvaigždės – Gerda Stiklickienė ir Vitalijus Cololo.

Vytauto Dranginio nuotr./Sandra Žutautienė, Naglis Šulija, Gerda Stiklickienė ir Arnas Švilpauskas
Vytauto Dranginio nuotr./Sandra Žutautienė, Naglis Šulija, Gerda Stiklickienė ir Arnas Švilpauskas

Atrinkti laimingieji – drąsūs, charizmatiški ir komunikabilūs. Jiems teks būti pačiais geriausiais barmenais, o realybės šou svarbiausia bus konkurencinė kova. Dalyvius 24 valandas per parą fiksuos filmavimo kameros, o ištisai stebėti galės internautai.

Vaida Skaisgirė tiesioginiame eteryje vyksiančiuose iškritimo finaluose apžvelgs įsimintiniausias savaitės akimirkas, muzikos pasaulio garsenybės dovanos neužmirštamus pasirodymus, o žiūrovai sužinos, kuris dalyvis buvo silpniausias ir paliks karščiausią vasaros premjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius