-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galina Dauguvietytė gins J. Smorigino ir V. Pauliukaičio „tarkuojamus“ šokėjus

Žymi Lietuvos menininkė režisierė Galina Dauguvietytė niekada nemėgo šokti, tačiau stebi ant parketo besisukančias poras su didžiausiu malonumu.
Galina Dauguvietytė
Galina Dauguvietytė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Nepraleidusi nė vienos TV3 laidos „Šok su manimi“ dviejų knygų autorė šį kartą televizijoje pasirodys komisijos kėdėje. Dalyvavimo misiją ji slepia, bet pažadėjo viską papasakoti jau rytoj 19.00 val. tiesioginėje transliacijoje, tačiau pabrėžia, kad Jurijaus Smorigino ir Vytenio Pauliukaičio tandemui prieštaravimų tikrai turės.

„Viską suprasite šeštadienį įsijungę šokių projektą, tačiau aš tikrai turiu savo favoritus ir einu ginti ne tik jų. Smoriginas su Pauliukaičiu per daug tuos šokėjus „tarkuoja“. Nors iš kitos pusės Jurijus – „maladec“. Gerai, kad žmogus turi savo nuomonę ir Vytenis jam nenusileidžia. O Norvaišienę man bus ypač malonu susitikti, nes kažkada, labai seniai, kai ji su vyru buvo tik pradedantys šokti jaunuoliai, aš apie juos siužetą dariau. O vėliau sekė jų svaiginanti karjera ir pasiekimai. Tikiuosi, kad Jūratė tai pamena, ir mes turėsim apie ką maloniai pasišnekučiuoti“, – savo laidos dalyvavimo tikslus puse lūpų vardija 83-uosius einanti režisierė G. Dauguvietytė.

Kokį gynybos planą yra parengusi žodžio kišenėje neieškanti režisierė, TV3 žiūrovai „Šok su manimi“ laidoje sužinos rytoj 19.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius