Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsiausio Lietuvos dviratininko Raimondo Rumšo šeimą nuo iširimo gelbsti meilė ir vaikai

„Kai prestižinėse „Tour de France“ lenktynėse užėmiau trečiąją vietą, mano finišą Paryžiaus Eliziejaus laukuose stebėjo tūkstančiai gerbėjų.
Raimondas Rumšas
Raimondas Rumšas / „Scanpix“ nuotr.

Po to joks išbandymas ar žmonių dėmesys manęs negąsdina“, – įsitikinęs garsiausias Lietuvos dviratininkas Raimondas Rumšas.

Jei pastaruoju metu visas Raimondo mintis užvaldo nauji intriguojantys siekiai, apie kuriuos jis žiūrovams prasitars ketvirtadienio laidoje, tai jo šeimai tikru išbandymu tapo dalyvavimas TV3 vasaros projekte „Aš!“

Daugiau nei parą realybės dokumentikos kameros sekė kiekvieną dviratininko ir jo gausios, netikėtai iš Italijos atostogų į gimtąjį Kauną atvykusios šeimos žingsnį – namuose rūpinantis kasdieniais buities darbais, pramogaujant ar pozuojant prieš fotografo objektyvą.

„Nuostabiausia buvo pajusti nepaprastai vieningą šios šeimos dvasią – absoliučiai visose situacijose Rumšai buvo tarsi vienas sutelktas kumštis. Tai dar nuostabiau žinant, kiek jiems teko patirti sunkių išbandymų“, – po filmavimo įspūdžiais dalijosi projekto „Aš!“ redaktorė Katrina Zeiter.

Filmavimo metu, prisiminusi dar, regis, ne taip seniai nuskambėjusį skandalą, kai Prancūzijos teisėsauga ištisus mėnesius Editą Rumšienę kalino areštinėje, o Raimondą negailestingai persekiojo ir stengėsi sužlugdyti jo karjerą, dviratininko žmona nesulaikė ašarų: „Buvo išties nelengva, kartais dar ir dabar pajuntu skolą vaikams už tai, kad jie kurį laiką turėjo gyventi be motiniškos šilumos.“

Išbandymų našta negalėjo nepaveikti ir šeimos santykių. Pora neslėpė, kad buvo momentų, kai svarstė, ar nepasukus skirtingais keliais, tačiau, laimė, suprato, kad šeima ir keturios atžalos – didžiausia vertybė ir turtas, kokį tik jie turi.

„Esame skirtingi: aš – degtukas, noriu visur dalyvauti, turiu įvairiausių planų ir sumanymų, o Raimondas – ramus, tikra atsvara ir ramstis, mūsų namuose palaikantis ramybę ir sveiką protą, – tikino E. Rumšienė.

Jau kitą ketvirtadienį, stebimas kamerų, garsiausias Lietuvos dviratininkas R. Rumšas, išleidęs žmoną rūpinsis šeimos verslu, vaikais ir gamins jiems pietus, o Edita prisimins sunkius išgyvenimus.


Intriguojantis pasakojimas apie trumpam iš Italijos grįžusių Raimondo Rumšo ir ir didžiulės jo šeimos gyvenimą bei iššūkius Lietuvoje TV3 vasaros projekte „Aš!“ – jau ketvirtadienį, rugpjūčio 5 dieną, 20.10 val.

15min.tv – nemokama televizija internete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius