Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Genutė Žalienė grįžta į televiziją ir dirbs barmene

Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo naujoje LNK laidoje „Žvaigždžių klubas“ turės asistentę – spalvingąją mados ir grožio žinovę Genutę Žalienę.
Genutė Žalienė
Genutė Žalienė / LNK nuotr.

Genutė trejus metus nesirodė televizijos eteryje, nes, kaip pati sako, norėjo tyliai baigti žurnalistikos magistrantūros studijas.

„Grįžti į televiziją paskatino „Žvaigždžių klubo“ prodiuserė Jurga Pukenytė, kurią gerbiu ir kuria žaviuosi. Negalėjau Jurgai pasakyti „ne“. Be to, tikiuosi laidoje padirbėti ir už kadro, pasimokyti televizijos virtuvės“, – prisipažįsta Genutė.

„Žvaigždžių klube“ moteris taps... barmene.

„Realiame gyvenime niekada nebebūsiu barmenė, nes neturiu aptarnaujančiam personalui reikalingų savybių. O televizijoje galėsiu išbandyti, ką reiškia šis darbas“, – juokiasi Genutė. Jos misija „Žvaigždžių klube“ – plakti ir patiekti klubo svečiams kokteilius. O su kokteiliais pateikti ir klausimų.

Genutė kol kas neišduoda, kokius kokteilius ir iš kokių sudedamųjų dalių maišys. „Svarbiausia, kad jie bus tiekiami su meile“, – šypsosi ji.

Laidos vedėjų N.Zvonkės ir V.Cololo asistentė į klubą atneš ir karščiausias pramogų pasaulio naujienas, mat prieš keletą savaičių Genutė tapo atsakinga už prekės ženklo „Olialia“ viešuosius ryšius ir „Olialia“ portalo redaktore.

Naujame LNK pokalbių ir muzikos šou „Žvaigždžių klubas“ bus aptariami karščiausi gandai apie Lietuvos žvaigždes. Klubo svečiai suks gandų ruletę, kalbės vieni apie kitus ir klausysis muzikos.

„Žvaigždžių klubas“ su G.Žaliene, V.Cololo ir N.Zvonke – jau nuo naujojo LNK sezono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius