Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gerumo dieną“ – 60 atlikėjų ir tiesioginiai tiltai su vėžį gydančiomis ligoninėmis

Jau šį penktadienį LNK Gerumo savaitė baigsis įspūdingu tiesioginiu renginiu iš Teatro arenos. Devintąjį kartą LNK kvies pavasarį pasitikti su labdaros telemaratonu „Gerumo diena“ ir aukoti tiems, kam labiausiai šiuo metu reikia paramos.
Gerumo dienos vedėjai
Gerumo dienos vedėjai / LNK nuotr.

Jau ketvirtąsyk už „Gerumo dieną“ suaukotus pinigus bus perkama moderni medicinos technika, kuria būtų galima kuo anksčiau diagnozuoti onkologines ligas ir jas efektyviai išgydyti. Tik prasidėjusi Gerumo savaitė jau pajuto Lietuvos žmonių gerumą – per „Žvaigždžių duetus“ paaukota per  1 milijoną litų.

„Gerumo dieną“ savo dainomis su vėžiu kovos per 60 atlikėjų. Ypatingą staigmeną ruošia LNK „Žvaigždžių duetų“ visų sezonų rinktinė  – 20 ryškiausių „Duetų“ žvaigždžių dainuos M.Mikutavičiaus hitą „Aš tikrai myliu Lietuvą“. Prie dainuojančios kompanijos prisijungs ir profesionali šokėja, aktorė ir laidos vedėja Ieva Šimukauskienė.

„Gerumo dienoje“ dainuos ir retai TV projektuose pasirodantis SEL lyderis Egidijus Dragūnas. Dainą iš naujo albumo atliks „Lemon Joy“. Į sceną eis Juozapaičių šeimyna su „Liepaičių“ choru, Vaida Genytė pasirodys su smuikininku Vilhelmu Čepinskiu, dainuos Donatas Montvydas, „Studentės“, Merūnas, iš viso per 60 atlikėjų.

„Gerumo dieną“ bus įteikti penki Gerumo sparnai, juos teiks laidos „24 valandos“ vedėja Goda Alijeva, „Abipus sienos“ vedėjas Giedrius Leškevičius, „FTB“ vedėjas Paulius Kaupelis, „Valandos su Rūta“ vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, „Žinių“ vedėjas Gintaras Deksnys.

Tiesioginius reportažus iš Vilniaus ir Kauno ligoninių rengs žurnalistės Giedrė Talmantienė ir Lina Kairytė. „TOP5“ vedėja Lina Kairytė Vilniaus universiteto Onkologijos institute pasitiks čia atvykusią Lietuvos Respublikos Prezidentę Dalią Grybauskaitę. Prezidentė aplankys ligonius ir kreipsis į Lietuvos žmones ypatingą „Gerumo dienos“ vakarą. Tiesioginius TV tiltus iš Kauno klinikų ir Vaikų ligų klinikos rengs žurnalistė Giedrė Talmantienė.

2009 metais „Gerumo diena“ įrašyta į Lietuvos rekordų knygą kaip sėkmingiausia labdaros akcija per visą Lietuvos nepriklausomybės laikotarpį (suaukoti 3 122 076 litai). Iš viso per aštuonias „Gerumo dienas“ paaukoti 11 629 092 litai, už kuriuos nupirkta būtiniausios medicininės įrangos.

„Gerumo diena“ – penktadienį 19 val. tiesiogiai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius