-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Giedriui Drukteiniui prieš televizijos kameras atlikta kojų depiliacija

„Ką moterys iškenčia dėl grožio?“ – tokia tema gvildenama „Yra kaip yra“ laidoje šį pirmadienio vakarą per BTV.
Giedrius Drukteinis
Giedrius Drukteinis / BTV nuotr.

Studijoje – ne tik diskusija apie vienas skausmingiausių procedūrų, kurios ne tik moterys, bet ir vyrai ryžtasi atlikti tam, kad taptų patrauklesni... „Yra kaip yra“ laidoje žiūrovai turės galimybę savo akimis išvysti, kaip daromas permanentinis (ilgalaikis) makiažas, kaip atliekamos botulino toksino ir hialiurono rūgšties injekcijos veido srityje. 

Ilgalaikis makiažas, įvairios injekcijos, kurios, kaip skelbia reklama, padės atjaunėti ne vieneriais metais,  sparčiai populiarėja. Tačiau ar šias procedūras atliekančios klientės žino apie galimą pašalinį botulino toksino poveikį? Ar galimos neigiamos šios procedūros pasekmės?

Laidoje dalyvavusi masažistė iš Klaipėdos prisipažino, jog ją iš tiesų neramina laiko žymės veide. Moteris neatmeta galimybės pasidaryti ir plastinę operaciją. „Bet jums neverta skubėti - manydami, kad laidos viešniai ne daugiau nei 40 metų, patarinėjo studijos svečiai.

Tačiau Eglė nustebino išdrįsusi prisipažinti, kad ji kur kas vyresnė. „Man penkiasdešimt ketveri“, – pareiškė viešnia, prieš kameras išdrįsusi ryžtis hialiurono rūgšties ir botulino toksino procedūroms...

Studijoje patirti tai, ką iškenčia moterys grožio salonuose ryžosi renginių vedėjas Gytis Balčiūnas, kuris prisipažino, jog moteris lygina su automobiliais: „Gerai, jei esi „Mersas“, bet jei „Zaparožietis“, tai geriau tiuningą pasidaryti“, – sakė Gytis.

Gytis studijoje ryžosi patirti depiliacijos malonumą, o kad būtų drąsiau, į kompaniją pasikvietė ir aštrialiežuvį laidos ekspertą Giedrių Drukteinį. Vyrams buvo depiliuojamos kojos.

TV3 nuotr./Giedrius Drukteinis
TV3 nuotr./Giedrius Drukteinis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius