-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Grandiozinį projektą „Lietuvos daina“ ves Marius Jampolskis

Naujo LNK muzikinio projekto „Lietuvos daina“ vedėjo darbas patikėtas aktoriui, „Žvaigždžių duetų“ nugalėtojui Mariui Jampolskiui.
Konkursą vedė aktorius Marius Jampolskis
Aktorius Marius Jampolskis. / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Televizijos laidų vedėjo kailyje jaučiuosi labai komfortiškai. Kiek suprantu pagal komentarus, vienus erzinu, kitiems patinku, vadinasi viskas labai gerai, esu pastebimas“, – juokiasi naujos laidos vedėju tapsiantis Marius Jampolskis.

Savo dainomis Lietuvą sužavėjęs Marius nuo naujojo sezono diriguos muzikiniam konkursui, per kurį bus kviečiama išrinkti mylimiausią lietuvių dainą, antrąjį himną. Netrukus bus paskelbta atranka į „Lietuvos dainą“, projekte bus kviečiami dalyvauti ir atlikėjai,  ir dainų autoriai.

„Gal mums pavyks atrasti naują „Laužo šviesą“? Šią Andriaus Mamontovo dainą galima drąsiai laikyti  dešimtmečio daina. Tačiau ją kurdamas Mamontovas ko gero nesistengė patikti publikai. Rizikuojant ir kuriant drąsiai, nebijant klysti, gimsta tikri dalykai. Siūlant dainas, kūrėjams ir atlikėjams rekomenduoju rizikuoti. Kartais visai netikėtos, nestereotipinės dainos tampa populiarios ir laimi konkursus“, – įsitikinęs Marius Jampolskis, kurio drąsūs pasirodymai su Irūna „Žvaigždžių duetuose“ judviejų porą atvedė į sėkmę.

Projektui gali būti siūlomos ir naujos, ir anksčiau sukurtos dainos. „Lietuvos dainos“ vedėjas įsitikinęs, kad žinomos dainos taip pat gali suskambėti  naujai, svarbu drąsiai jas interpretuoti.

Aktorius prisipažįsta, kad vesti muzikinį projektą jam ypač malonu, nes muzika yra jo aistra ir užima didelę  gyvenimo dalį.  Po dalyvavimo „Žvaigždžių duetuose“ Marius su Irūna ėmė intensyviai koncertuoti.

„Visą vasarą priplanuota koncertų. Turime keturiolikos dainų programą, per kurią ne tik gyvai dainuojame, bet ir šokame. Todėl šie pasirodymai man – kaip nemokamas sporto klubas. Pasirodymus baigiame būdami visiškai šlapi“, – šypsojosi aktorius. 

TV muzikinį projektą galėsite žiūrėti čia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius