Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva prakalbo apie sužadėtinio Aleksandro Kazakevičiaus pavydą

Olimpinio bronzos medalio laimėtojas Aleksandras Kazakevičius, nebijantis priešininkų kumščių ir smūgių, labiausiai bijo, kad jo gražuolę sužadėtinę, dainininkę ir fitneso žvaigždę Gretą Lebedevą gali kas nors nuvilioti, šį antradienio vakarą prisipažins jis LNK laidoje KK2.
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius / TV3 nuotr.

Juk Greta turėjo ne vieną berniuką saldainiuką – ir ne du. Buvo viešai paskelbta, kad Greta susižiedavo su Haroldu iš grupės „PIKASO“. Todėl dabar olimpinis čempionas apie Gretą suka grėsmingai išskleidęs sparnus. Tegu tik pabando prisiliesti! Jokių bučinių – nei į lūpas, nei į ranką.

„Bučinių neturi būti, jeigu tu myli žmogų, kaip gali bučiuotis su kitu? Tokių dalykų aš netoleruoju, ten bučiniai draugiški ar dar kažkokie“, – nesismulkindamas rėžia Aleksandras.  

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius

Pamuštravoja šiek tiek, – apie savo sužadėtinio kietumą prisipažįsta Greta. – Bet man reikia tokio vyro, kuris truputį prilaikytų vadžias, nes aš tokia“.

Kadangi olimpinės bronzos savininkui nepatinka Gretos darbas, kuomet ji pusnuogė raitosi ant fitneso scenos, ant viršelių,TV laidose, sužadėtinis nori tokius pasiplikinėjimus uždrausti visiems laikams!

„Aleksandras nenori, kad aš rodyčiau savo kūną kitiems vyrams, maivyčiau prieš teisėjus, prieš kitus vyrus“, – atvirauja fitneso varžybose dalyvaujanti Greta.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva

„Tegul su bikini maivosi prieš mane, o ne prieš kitus. Man nemalonu pačiam iš šono žiūrėti“, – LNK laidoje KK2 atviravo Aleksandras.

Pavydusis sportininkas net pyksta, kuomet Greta šypsosi kitiems. Todėl sužadėtiniai retkarčiais susikivirčija. Tačiau visi pykčiai baigiasi vienoje vietoje – lovoje. „Švelniais bučiniais“, – nutęsia Aleksandras.

„Lovos reikalai, kaip sakant, yra labai didelis santykių procentas, meilės“, – neprieštarauja Greta.

Aleksandras meilę saugo kaip savo akį. Tikrina Gretos skaipą, feisbuką, paštą ir SMS. Neseniai neišleido į kelionę su Indre Burlinskaite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius