-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Greta Lebedeva ruošiasi pradėti trenerės karjerą

Dainininkei, lengvuoju kultūrizmu užsiimančiai Greitai Lebedevai idealių kūno linijų ir lankstumo galėtų pavydėti daugelis. Tai – reguliarių treniruočių rezultatas. Savo sugebėjimus gražuolė sutiko parodyti TV3 televizijos ir komiško medicinos serialo „Rezidentai“ specialiame projekte „Sveikai ir linksmai su Rezidentais“.
Greta Lebedeva
Greta Lebedeva / Asmeninio albumo nuotr.

Žiūrovų simpatijas pavergęs serialas „Rezidentai“ į eterį sugrįžta jau šiandien. TV3 žiūrovai serialą galės stebėti pirmadieniais–ketvirtadieniais. Projekto „Sveikai ir linksmai su Rezidentais“ tikslas – priminti žiūrovams, kad net ir namie, žiūrint televizorių, valandas galima praleisti ne tik linksmai, bet ir aktyviai bei sveikai. Taigi, kol rodoma reklama, serialo herojai ir kviestinės žvaigždės kviečia sportuoti!

Įvairių pratimų ryškiausias Lietuvos įžymybes mokys TV3 serialo „Rezidentai“ režisierius bei pagrindinis aktorius Ramūnas Rudokas, serialo gerbėjams žinomas kaip Daktaras Naudžiūnas. Tačiau ne viskas klostysis pagal jo planus – kai kurios įžymybės neteks žado, išvydę Naudžiūną. Žiūrovų laukia ne tik naudingi sporto pratimai, bet ir daugybė kurioziškų situacijų. 

Projekto pirmąja heroje tapo G. Lebedeva. Išvydusi Naudžiūną, ji vos neužvožė daktarui per galvą, tačiau galiausiai pasidavė žaviojo daktaro kerams: šis ne tik stetoskopu klausėsi gražuolės širdies balso, bet ir padėjo Gretai atlikti raumenų tempimo pratimus. 

Dainininkė su malonumu sutiko filmuotis projekte: „Sportuoju daug ir jau ne vienus metus. Sportavau profesionaliai, bet dabar jau nebe. Tiesa, artimiausiu metu ketinu tapti trenere, tad sportas galbūt vėl taps pagrindine mano veikla.“ 

Pasak Gretos, profesionalo pagalba bei patarimai sportuojant yra labai svarbūs. Kitu atveju sportuodamas žmogus gali pasidaryti daugiau žalos, nei naudos: „Su treneriu, žinoma, geriau, nes būna, kad atrodo, jog žinai pratimą, bet nebūtinai tu jį atlieki taisyklingai. Todėl trenerio pagalba yra labai svarbi.“ 

TV3 nuotr./Greta Lebedeva ir Ramūnas Rudokas
TV3 nuotr./Greta Lebedeva ir Ramūnas Rudokas

Paklausta, ką apie Gretos asmeninius trenerius mano jos gyvenimo draugas, sportininkas Aleksandras Kazakevičius, mergina tik šypteli: „Mano treneris yra pripažintas geriausiu fitneso treneriu Lietuvoje, jis žinomas taip pat ir pasaulyje. Jis puikus profesionalas. Tad Aleksas tikrai nepavydi.“ 

Kaip G. Lebedevai sekėsi sportuoti su naujuoju savo treneriu – „Rezidentų“ daktaru? Kokie pikantiški garsai netyčia pasigirdo iš gražuolės lūpų, prisiartinus Naudžiūnui? Atsakymai – specialiame projekto „Sveikai ir linksmai su Rezidentais“ filmuke, kurį jau šįvakar žiūrovai išvys per TV3.

Rytoj TV3 žiūrovų laukia daktaro Naudžiūno ir aktoriaus Mindaugo Papinigio sporto pamokėlė. M. Papinigis, pasirodo, kur kas švelnesnis nei jo kuriami personažai.

 
TV3 nuotr./Greta Lebedeva ir Ramūnas Rudokas
TV3 nuotr./Greta Lebedeva ir Ramūnas Rudokas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius