-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Šapkaitė buvo šokiruota, sužinojusi, kad Antanas Nedzinskas – Seimo narys

„Auksinėje blykstėje“ svečiavosi iš Didžiosios Britanijos grįžusi Greta Šapkaitė, kuri prisiminė savo spindinčius laikus, kai buvo žvaigždė ir sirgo žvaigždžių liga. Mergina atvirai pasakojo, kaip šios ligos įkarštyje nepasisveikino su pažįstamu vaikinu tik todėl, kad pamatė, jog jo batai nenuvalyti.
G.Šapkaitė
G.Šapkaitė / „Scanpix“ nuotr.

Dabar smagiai iš savęs besijuokianti buvusi laidų vedėja teigia, kad kitaip ir negalėjo būti, nes ji visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio sulaukė būdama septyniolikos, kai televizijoje dirbo orų mergaite ir ją iš mokyklos į darbą atvažiuodavo paimti automobilis su vairuotoju.

Greta prisiminė ir juokingas istorijas, kaip geltonoji spauda bandydavo jai prilipdyti skandalą. Kartą ji apstulbo, kai paskambinusi žurnalistė pareiškė, kad ji nėščia. Ir tik dėl to, kad Greta vaikštinėjo parduotuvėje po prekių vaikams skyrių, nes apžiūrinėjo mažus rankinukus, į kuriuos galėtų tilpti šepečiai žirgui šukuoti. Kitą kartą teko neigti, jog ji nėra kolegės Ramunės Kurienės vyro draugo, kurį pasodino už grotų, mylimoji. „Auksinėje blykstėje“ Greta smagiai juokėsi iš praeities akibrokštų ir teigė, jog Lietuvoje tikrai nėra žvaigždžių. Ji tai suprato nuvykusi gyventi į Londoną. Ten pakanka atsidurti prie naktinio klubo, į kurį atvyksta Holivudo žvaigždė, įėjimo ir supranti, ką reiškia būrys fotografų, akinančios blykstės ir krūva apsaugos darbuotojų, bandančių išgelbėti žvaigždę nuo aplinkinių dėmesio. Gretos teigimu, Lietuva šiuo klausimu yra tikras kaimas, ramus, saugus, kuriame galima pasislėpti nuo nepageidaujamo dėmesio.

„Auksinėje blykstėje“ prie Gretos Šapkaitės prisijungė Seimo narys Antanas Nedzinskas, kuris kukliai išdėstė, kad Seimas tikrai pakeitė jo gyvenimą, mat pajuto didesnį moterų dėmesį. Tik dabar tai Antanui suteikia daugiau galvosūkio nei džiaugsmo, nes politikas nebežino, ko iš tikrųjų siekia tos moterys... Tad kol kas, kaip Antanas pasakojo „Auksinei savaitės blykstei“ jis atsargiai renkasi ir jo širdis yra laisva. Vyras pasakojo pats tvarkantis namus, lyginantis rūbus ir gaminantis valgį. Mėgstamiausias patiekalas – makaronai. Paklaustas, kokiu padažu gardina tai, Antanas atsakė, kad „tai – visai nesvarbu, nes makaronai yra esmė“. Tautos išrinktajam tai primena studentavimo laikus.

Paklaustas, kokios moterys jam patinka, Seimo narys sunkiai galėjo nusakyti. Ėmė kalbėti apie meilę geležiai. Auksinės blykstės“ vedėjai išsiaiškino, kad tai – automobiliai. Antanas džiaugėsi atradęs bendrą pomėgį su Greta. Ji mėgstanti tikrus, o jis – metalinius žirgus. Tik Greta Šapkaitė buvo šokiruota sužinojusi, kad „Auksinės blykstės“ studijoje bendravo su Seimo nariu. Mergina tiesiog negalėjo tuo patikėti.

Paklaustas, ar yra bent jau Seime moteris, kuri jam patinka, Antanas nedrąsiai ištarė, kad jauniausia Seimo narė, klaipėdietė, jam itin patraukli. Tik bėda, kad ji susižadėjusi ir kad ne jis vienas Seime bando apie ją rėžti sparną.

Kokia turi būti moteris, kuri galėtų užimti jo širdį ir kuo Antanas gyvena dabar, kol meilės objekto nėra, pasakos „Auksinėje blykstėje“, jau šį sekmadienį, 19.30 val., per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius