Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Haroldas Šklėrius pasuko į aktorystę – vaidins LNK seriale „Jausmų miestas“

Naujame LNK seriale „Jausmų miestas“ žiūrovai pamatys netikėtą veidą – „Kelyje į žvaigždes“ išgarsėjusį Haroldą Šklėrių, dabartinį vaikinų grupės „Pikaso“ narį. Tačiau nėra ko nustebti – vaikinas jau trečius metus studijuoja teatro edukologiją ir yra pradedantis aktorius.
Haroldas Šklėrius
Haroldas Šklėrius / LNK nuotr.

„Didžiuojuosi, kad į serialą buvau pakviestas ne dėl to, kad esu žinomas veidas, bet dėl savo profesinių sugebėjimų. Esu įsijautęs į studijas, repetuojame iki šešių ryto, tris dienas praktiškai neišeidami iš universiteto. Man labai patinka aktorystė“, – nauja veikla džiaugiasi Haroldas, teisės studijas išmainęs į teatro mokslus.

Naujame LNK seriale Haroldo herojus Gustas – turtingų tėvų atžala, studijuojantis Londone. Jaunas, šiuolaikiškas ir blaiviai mąstantis vaikinas, kurio gyvenimą krečia tėvų santykiai.

„Dar tik pradėjau filmuotis, bet gali pasakyti, kad man patinka. Tai – pirmas toks viešas mano, kaip aktoriaus, darbas. O mano herojaus laukia tikrai intriguojantys išbandymai“, – sako H. Šklėrius.

Seriale pasakojama jaunų provincialų atvykimo į Vilnių istorija. Visi jie turi savo istorijas. Kai kurios liūdnos. Kai kurios kraupios. O kai kurios linksmos ir neįtikinamos. Vieni važiuoja dėl darbo, karjeros ir pinigų. Kiti ieškodami lengvesnio gyvenimo. O dar kiti turi neužbaigtų reikalų. Negrąžintos skolos, nenubausti priešai, neištesėti pažadai. Ir nors kiekvieno jų istorija skirtinga, tačiau galima tvirtai žinoti, jog jie visi ras savo Jausmų miestą. Miestą, kuris laukia visų, bet ne visus priima. Juk sostinė myli sėkmingus, bet ar nuo to jie tampa laimingesni?

Seriale vaidina Antanas Šurna, Neringa Nekrašiūtė, Leonardas Pobedanoscevas, Redita Dominaitytė, Karolis Sakalauskas,  Sakalas Uždavinys,  Vaidotas Martinaitis, Tomas Rinkūnas, Ramūnas Šimukauskas, Gintaras Mikalauskas,  Milė Šablauskaitė, Jurgita Kalvaitytė, Jurga Ragutskytė, Jurgis Damaševičius, Elida Dubinskaitė, Andrius Poviliauskas, Monika Vaičiulytė ir kt.

Naujas LNK serialas „Jausmų miestas“ su Haroldu Šklėriumi – nuo kovo 7-osios, šiokiadieniais 16.55 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius