Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į eterį grįžta projektas „Lietuvos talentai“: jau ieško žmonių, kuriais Lietuva didžiuotųsi

Stebinantis, užgniaužiantis kvapą, priverčiantis aiktelėti – tokie epitetai lydėdavo prieš porą metų reitingų viršūnėse karaliavusį televizijos projektą „Lietuvos talentai“. Abejingų nepaliekantis TV šou jau po Naujųjų metų sugrįžta į televizijos ekranus! 
Martynas Levickis
Martynas Levickis / Ryčio Šeškaičio nuotr.

Analogų Lietuvoje neturinčiame šou galimybę pasirodyti turės Lietuvos talentingiausieji. TV3 projekte gali dalyvauti šokantys, dainuojantys, vaidinantys, triukus ar magiją demonstruojantys žmonės. Svarbiausia – tikėti savo talentu ir norėti jį parodyti visai Lietuvai.

„Nuolatos sulaukdavome laiškų, kada gi populiarusis projektas vėl grįš į televizijos eterius. Ypač dažnai į mus kreipdavosi „X Faktoriaus“ žiūrovai. Šiame projekte dalyvauti gali tik dainuojantys, o turintys kitus talentus lieka tik žiūrovais. Juk ir be dainuojančių žmonių mes turime puikių talentų. Jie groja, šoka, atlieka triukus. Dabar galės pasirodyti visi.

Taip pat gera naujiena dainuojantiems vaikams – „Lietuvos talentai“ neturi amžiaus cenzo, tad dalyvauti gali ir patys mažiausi, ir garbaus amžiaus žmonės. Durys atviros visiems“, – sako projektą kuriančios kompanijos „TV Manija“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Martynas Levickis
Ryčio Šeškaičio nuotr./Martynas Levickis

Jei susigundėte dalyvauti projekte ir savo talentą parodyti visai šaliai, reikia tiesiog užpildyti projekto dalyvio anketą. Pasirodyti projekte gali ir cirko artistai, ir hip-hopo šokėjai, balerinos ar kardų rijikai. Svarbiausia – nebijoti užklupsiančios šlovės ir žinomumo.

Ryškiausias „Lietuvos talentų“ dalyvis – akordeono virtuozas Martynas Levickis. Visame pasaulyje koncertuojančio muzikanto kelias prasidėjo būtent „Lietuvos talentuose“. Minėtame šou Martyną pastebėjo šimtai tūkstančių TV3 žiūrovų ir susižavėjo jo talentu.

Šiandien M.Levickis koncertuoja didžiausiose šalies arenose, o paklausyti jo atliekamų kūrinių susirenka tūkstančiai žmonių.

„Tikimės, kad šį sezoną mums pavyks atrasti ne ką mažiau ryškių talentų. Martynas yra pavyzdys, jog televizija yra puiki karjeros pradžia, būdas parodyti save ne tik Lietuvai, bet ir visam pasauliui“, – sako S. Urbonavičius-Samas.

Kas užims garbingas „Lietuvos talentų“ komisijos kėdes dar nėra atskleidžiama. Kaip pasakoja projekto kūrėjai, tai bus visuomenėje autoritetą turintys, savo srityje nepralenkiami profesionalai, kurių pastabos ir pagyros dalyviams bus labai svarbios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius