Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Lietuvos talentų“ finalą keliauja Eimis ir savo dantimis grojantis Mikas (nuotraukos)

Televizijos projekto „Lietuvos talentai“ dalyviai sekmadienio vakarą nėrėsi iš kailio ir stengėsi kuo geriau pasirodyti penktajame ir priešpaskutiniame pusfinalyje.
Scenoje dainavę, šokę ir kitus triukus demostravę talentai stengėsi kuo geriau pasirodyti ir patekti į finalą.
Rūtai Ščiogolevaitei teko pabučiuoti smauglį. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Įtampa ir pačios karščiausios emocijos vyravo kiekvieno iš „Lietuvos talentų“ dalyvių pasirodyme. Nepaisant to, visa komisijos kompanija linkėjo jiems nesijaudinti ir viską atlikti su meile.

Pirmasis scenoje pasirodė Kliment, atlikęs kūrinį fortepijonu „Švelnumas“. Konkursai jam nėra naujiena. Juose berniukas dalyvauja kiekvieną savaitgalį. Dalyvis buvo atviras ir atskleidė savo svajonę: jis labai norėtų tapti muzikantu.

Paskutinis šioje laidoje savo pasirodymą dovanojo Mikas Stankevičius. Vaikinas grojo netikėtu instrumentu – savo dantimis. Adolfo Večerskio nuomone, šio vaikino pasirodymas buvo visos laidos kulminacija.„Tu jau esi muzikantas ir tau nebereikia svajoti“, – taip po pasirodymo kalbėjo Marijus Mikutavičius. Adolfas Večerskis tikino, kad toks pasirodymas ir talentas neša viltį ir norą gyventi visiems Lietuvos gyventojams.

Antrasis scenoje pasirodė vilnietis Jonas Čeponis. Jį laidos vedėjas tapatino su atlikėju Franku Sinatra. Tačiau komisijos narių jo vokaliniai sugebėjimai nesužavėjo. Rūtos Ščiogolevaitės nuomone, Jonas netinkamai pasirinko dainą.  „Ji atskleidžia visus tavo trūkumus“, – kalbėjo dainininkė. Tos pačios nuomonės buvo ir kiti komisjos nariai. Nepaisant ne itin vykusio pasirodymo, visi jam linkėjo nenutraukti dainininko karjeros ir sėkmės ateityje.

Tikrą šou scenoje parodė vilnietė Nora Strolytė. Mergina scenoje nėra naujokė. Šiais metais kartu su Sasha Song dalyvavo Europos dainų konkurse „Eurovizija“. Aštuoniolikmetė pakėlė nuotaiką komisijos nariui A.Večerskiui. M.Mikutavičius gyrė merginos eleganciją.

Ketvirtasis scenoje pasirodė šokėjas Eimis. Vaikinas neslėpė, kad labai nori nugalėti. Jis net nedvejotų ir laimėtus pinigus išleistų šokio mokyklos įkūrimui. M.Mikutavičius tikino, kad vaikinas yra labai gabus. A.Večerskio nuomone, tai buvo nuostabus teatras.

Ketvirtukas iš Kauno „Kvitna“ visada sukelia sumaištį scenoje. Rūta šmaikštavo, kad šie vaikinai geresni už „Eurovizijoje“ dalyvausią grupę „LT United“, kuriai priklausė ir M.Mikutavičius. Pastarasis net neabejojęs sakė, kad „Kvintos“ vaikinai netrukus daužys merginų širdis.

Po penkių pasirodymų susirinkusi publika kone šėlo. Šeštasis scenoje pasirodęs Vladas Šeršniovas atliko daug kantrybės ir valios reikalaujančius triukus. Jo pasirodymas sukaustė ne vieno susirinkusio dėmesį. „Gražu, kad Lietuva turi tokių talentų, tikiuosi visi išrinksite teisingai“, – pareiškė A.Večerskis. Tačiau M.Mikutavičiui pritrūko daugiau šou elementų.

Septintoji pasirodė vyriausia „Lietuvos talentų“ dalyvė Elena Grumbinienė. Paprastai ji dainuoja jubiliejuose ir bažnyčios chore.

„Jūs esate stebuklas“, – žodžiais nesimėtė R.Ščiogolevaitė. Ja taip pat didžiavosi ir Rūtos komentarui pritarė A.Večerskis.

Aštuntieji savo šokio pasirodymą atliko kolektyvas iš Vilniaus „Hoppers“. „Šitas pasirodymas buvo energetiškai ir techniškai silpnesnis negu praeitasis“, – kalbėjo Rūta. Tačiau M.Mikutavičius buvo kitokios nuomonės. „Jeigu būčiau Vilniaus meras, padaryčiau taip,kad kas rytą šoktumėte gatvėje ir keltumėte visiems ūpą“, – šmaikštavo vyras.

Devintosios scenoje pasirodė dvi merginos: Agnė ir Monika. Kartu su gyvūnais atliko ne vieną triuką. Katės, smaugliai sukėlė tikrą įtampą salėje susirinkusiems žiūrovams. Pastarąjį išdrįso pabučiuoti R.Ščiogolevaitė. Tiesa, ji tai darė pirmąkart gyvenime. Tačiau pasirodymu ne itin buvo sužavėtas M.Mikutavičius. Vyrui scenoje trūko daugiau veiksmo bei gyvūnų.

Paskutinis šioje laidoje savo pasirodymą dovanojo Mikas Stankevičius. Vaikinas grojo netikėtu instrumentu – savo dantimis. Publika negailėjo ovacijų. „Aš kiekvienos laidos metu išsirenku savo favoritą, šį vakarą galiu drąsiai sakyti, kad būtent juo esi tu, šaunuolis“, – gerų žodžių negailėjo R.Ščiogolevaitė. A.Večerskio nuomone, šio vaikino pasirodymas buvo visos laidos kulminacija.

Laimė šypsojosi ne visiems. Į finalą pateko vos du dalyviai. Daugiausiai žiūrovų balsų surinko Mikas Stankevičius. Likę, kuriems žiūrovai atidavė daugiausiai simpatijų buvo Eimis ir Kliment.
M.Mikutavičius tikino, kad yra labai sudėtinga situacija. Atlikėjas pasirinko Eimį. Tą patį dalyvį pasirinko ir kiti komisijos nariai.

Eimis netuščiažodžiavo ir visiems trumpai padėkojo. Savo emocijų nesulaikė dantų muzikos ekspertas Mikas. „Visiškai sustingau, nebežinau ką ir pasakyti“, – laimės neslėpė Mikas. Abu vaikinai džiaugėsi patekę į finalą ir tikino, kad jame dar labiau stengsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius